Kiras Klumme: Opfør dig nu ordentlig, mand!

Kiras Klumme: Jeg rådner op af utroskab

Kiras klumme: To gange har en kæreste været Kira utro, og noget af det værste er efterfølgende at møde ‘skovtrolden med hængepatterne’, som kæresten har knaldet.

Du er træt af dårlig sex, kritik og brok. Måske søger du konstant bekræftelse, eller hun råber ‘Louis Vuitton’, når du kommer ind ad døren i stedet for dit navn.

Men det bliver aldrig kvindens skyld, at du er træt af filet mignon og hellere vil have en billig hamburger ude i byen. Det er dit valg.

Når du er utro, er det som at stikke en nål i en ballon. Din kæreste sidder tilbage og tænker på de dage, måneder og år, du spildte af hendes liv. Hendes følelsesmæssige kompas er i stykker, og hun mangler tillid til sin egen dømmekraft.

Tudeture, søvnløshed, ondt i maven og tanker om hvorfor du gjorde din pik våd med en anden, fylder hendes hverdag i lang tid: Er hun mere lækker? Sjovere? Giver hun bedre blowjobs? Hvad har hun, jeg ikke har?

Rådnede langsomt op indvendig
Ja, og hvor ved jeg så lige det fra? Fordi to kærester har været mig utro, og jeg rådnede op indvendig. Langsomt. Jeg blev ikke. Det kunne jeg ikke. Ser hende ved et tilfælde eller finder billeder af det nemme fix på nettet og ringer til mine veninder:

‘Og han var mig utro med hende? Det er jo en joke! Han spildte mit liv og ødelagde mig for noget, der mest af alt minder om en skovtrold?! Hun træder jo næsten på sine egne patter, og hendes næse ligner noget der er ved at æde hendes ansigt!’.

Du fanger vel min pointe.

Det hurtige fix: 
Imens skovtrolden med de lange patter har travlt med at nyde din opmærksomhed, har du ikke tid til andet end en hurtig jagt og et nemt bytte. Om og om igen. Jeg er sikker på, at 20 minutters sex kan fylde det tomme hul, der er i din sjæl for en stund, men du er din kæreste utro, og du føler dig stadig tom… Godt gået, kammerat.

Sexafhængig: 
Deres job er at sprede ‘kærlighed’ og herpes. Alle vaginale indgange er det samme for dem: Bare endnu et hul at falde i. Søg hjælp og læs i øvrigt næste punkt

Lavt selvværd: 
Vræl! Ja, stakkels mand. Seriøst…nej vel? Vi har alle problemer med vores selvværd til tider. Men fortæl mig lige, hvordan du får et højere selvværd ved at knalde skovtrolde fra tid til anden? Helt ærligt, tag dine nosser, kast dem over skulderen og besøg en psykolog!

Madonna/luder kompleks: 
Hvorfor beder du fremmede skovtrolde om at sende billeder til dig af deres roastbeef og ikke din kæreste? Svar: Du ser hende ikke sådan. Nogle mænd ser deres kærester som jomfruelige. De kan ikke forestille sig at rive dem hårdt i håret under sex eller kneppe dem i røven med en dildo. De adskiller sex fra kærlighed – 100 procent.

Du er en kælling: 
Dette er en udmærket undskyldning, hvis du spørger en mand. Måske opfører du dig som en overforkælet kælling, der oven i købet stinker i sengen. Måske er du skovtrolden, og hende den anden er den lækre. Ja, jeg har dobbelttjekket: Jeg er ikke den kælling…kun når du er mig utro.

PS.: Nogle mænd er utro, fordi de kan. Spørg selv Bill Clinton, det var nemlig hans begrundelse.

Læs klummen på ekstrabladet.dk her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kiras Klumme: Opfør dig nu ordentlig, mand!