Det skal du vide om fedt og kulhydrater

Jeg har fået lavet øjenbryn! Se før/efter her (jeg er SÅ glad)

Reklame.
(Husk! Rabat på bryn nederst!)
Guuud, hvor har jeg bandet Pamela Anderson væk, til tider. Det er hendes skyld, at jeg fjernede mine ellers ret pæne øjenbryn i 90´erne. Selvom hun ikke førte pincetten, var hun en meget dårlig inflydelse 🤥😅
Jeg har været træt af regnormene længe, og ville så gerne have mine fyldige bryn igen, men jeg har jo plukket dem til de ikke kunne mere. Hvis du var ung i 90´erne, ved du hvad jeg mener.

Microblading
Jeg har længe overvejet microblading, da jeg blev træt af, at tegne dem op. Men før jeg nåede at handle på det, fik jeg en mail fra en af mine venner, hvis kæreste har åbnet klinik i nærheden af Roskilde. Klinikken hedder LaFeminaRoskilde

De spurgte, om jeg ville have lyst til at få mine bryn lavet. Måske har de også set mine patetiske orme 😬. Anyway, jeg så Sannas arbejde online, og så sagde jeg ellers ja tak :) Hun er dygtig!

Sanna tog pænt imod mig, med kittel og bedøvelsescreme for jeg har en lav smertetærskel og skal pakkes HELT ind i vat, når det er, haha.

Sådan foregik det 
Først tegnede hun dem op og vi blev på den måde, enig om formen.
Derefter, fik jeg bedøvelsescreme på, og så begyndte Sanna arbejdet. Dels med maskine, men også med skalpel. Det lyder voldsomt, og det var også det, jeg synes var værst. Men cremen tog det meste af smerten.
Efter to timer var jeg færdig og først ligner man lidt en, der har ladet et barn tegne sig i ansigtet. Men efter nogle dage, falder skorperne af. De var allerede her, overraskende flotte, set i lyset af, de kun havde fået een gang. Du kan se 1. gangs resultatet her på det ellerførste billede. Det er altså kun efter een gang! Kig øverst, det med tørklædet.

Noget tid efter, efter tre uger i Mexico, skulle jeg så have lavet anden gang, og her lavede vi det, der hedder ombre, som blender farverne, så det ser naturtro ud.
Det tog også omkring to timer med bedøvelsescremens virketid.

Jeg er vildt glad for det! Er det ikke blevet flot?? De næste billeder, er uden makeup, så I kan se resultatet ordentligt, undtagen det nederste.

FØR jeg sarborterede mine stakkels øjenbryn

Priser
Klinikken hedder som sagt LaFeminaRoskilde, og det er også her igennem du kontakter Sanna for behandlinger. Hun laver også cool shaping.

Min behandling koster 3000 kroner og inkluderer en gratis efterbehandling, som den jeg fik.
Hvis man bruger rabatkode Smuk20, er der 20 % rabat.
Jeg tror faktisk ikke det er alle, der har brug for en efterbehandling, men jeg er ikke sikker.

FØR!

UNDER!

EFTER:

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det skal du vide om fedt og kulhydrater