Min første gang

Lækkert initiativ – hvis man er glad for mad!

17309828_1290451931034950_372989139758417952_n-1

…og DET er jeg!
Selvom jeg faster fast nogle dage om ugen, så skal det ikke være en hemmlighed, at jeg er super glad for mad. Jeg synes mad giver livet noget ekstra og jeg er absolut ikke kræsen. Når man spiser plantebaseret som jeg gør {øhhhhm, spiste pesto forleden, havde lige overset der jo er parmasan i…flot. Tak til Joe & the Juice drengen for at minde mig om det}, så kan det virke en smule begrænset. Det ER det også, men det generer mig ikke, for rigtig mange steder, har superlækre alternativer.
Så er der også de spisesteder der stadig tror de “bor” i 80´erne, og serverer en røvssyg salat uden fylde og uden farver, fordi de simpelthen er for fantasiforladte i køkkenet. Her spørger jeg så  mig selv, om de mennesker ikke har faglig stolthed. De steder, dem besøger jeg aldrig igen, det gider jeg ikke.
Nå, men Menys nye initiativ: Smart! Så superlækkert og smart!
Jeg har sat invitationen ind, hvis du ønsker at prøve kræfter med noget nyt. Drop fordomme, drop forestillinger, drop snæversynet og prøv det før du helt afskriver det :)

Kh. Kira 🌱

Ps.: Jeg er stor fan af Mia Sommer – virkelig god vegansk mad. Ikke hippiehalløj, men moderne retter alle kan være med på.

2 kommentarer

 • Anastasiah

  Kære Kira.

  Nu ved jeg du går op i økologi, og kan med glæde fortælle at Urtekram har 2 pesto varianter, og OH YES begge er veganske og mums.. Jeg har set dem i Kvickly, og ellers tror jeg superbrugsen og Føtex fører dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Fantastisk nyhed, tak. Blev lidt forbavset over det der osteløbe i pesto, nemlig. Et enzym udvundet af kalvemaver eller fra vegetabilske mikroorganismer, hvor tilsætningen af løbe gør, at mælken kan stivne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første gang