Jeg har ikke fået de her læber af at fløjte

Alt er gået galt denne her uge…ALT

Hvis du kan lide at svælge i andre folks ulykker, så læs endelig videre!
Siden jeg kom hjem fra Maldiverne – eller før – er det gået stødt og lækkert ned ad bakke.
1. Jeg sprang en trommehinde i forbindelse med dykning på Maldiverne. Jeg nåede lige nøjagtig at se en rokke og så sagde det POP! – det har jeg underholdt jer med nogle gange, tror jeg. Men nu får I lov at høre det een gang til :).
Det er en klam fornøjelse, det væsker og løber og gør ondt, og jeg er mere eller mindre døv på det ene øre. Det udløser kvalme og svimmelhed. Det kan selvfølgelig også være borrelia – who knows. Jeg blev bidt af en tæge – ting inden afrejse.
2. Da jeg så lander i KBH og er mega træt og skal med taxa hjem, glemmer jeg min macbook air i taxaen. Har jeg fået den igen? Næhhh nej! Men jeg efterlyste den hos taxa, politi OG hos lufthavnen også, da jeg tænkte HVIS nu det var flyet jeg glemte den i, men det mener jeg ikke det er, dog bare for at være helt sikker. inde På lufthavnens side, kan man søge på glemte sager og der dukkede to macbook air op. Den ene kunne jo være min, tænkte jeg.
Jeg tog så i sommerhuset med min anden computer som jeg heldigvis har, og var der til søndag, hvor jeg fik en mail fra lufthavnen om, at de havde fundet min computer! Yay!
Så mig, fra Hornbæk til Kastrup, parkere bilen – næsten umuligt, ingen pladser så kører ind og ud af anlægget til jeg finder en i kælderen og drøner ind – helt glad, naturligvis…og får stukket en iPad i hånden. Wtf! iPad?! Jeg havde specifikt flere gange i mails med dem, nævnt det var en Macbook og så giver dig mig en iPad?! Vræl!! Jeg takkede selvfølgelig nej til den, og håbede at der ikke var nogen der havde fået min mac.
Jeg husker nemlig engang jeg skulle lave noget club appearence i Miami  (jeg var i LA) og jeg kom ind på hotellet, for at finde ud af at alle skoene i kufferten var str. 44! Jeg havde taget en forkert kuffert hele vejen med fra lufthavnen. Der var ingen metallic kjoler i den kuffert, det lå helt fast. Eller dengang jeg satte mig ind i en forkert bil. Thomas holdt og ventede og distræte mig, åbnede da bare døren til en anden bil hvor der sad nogen ind og så kastede jeg ellers tasken der lå på sædet om bag i, og var lige ved at sætte mig ind, til personernes store undren. Nå, sidespor.
3. Jeg tager ind i lejligheden og er rastløs så tager tilbage Hornbæk. På vejen får jeg stor trang til at trøstespise, af god grund synes jeg! Så jeg tager ind forbi et thai sted og køber nogle nudler. Ja, det er den slags jeg trøstespiser, haha.  Sætter mig til at spise. Yum. Men maden nåede lige at ramme min tunge hvorefter jeg spyttede det ud. Det var simpelthen så varmt at jeg skoldede min tunge. Hele vejen hjem i bilen med maden i en pose, havde jeg lyst til at sidde med tungen ud af vinduet.
4. Dagen efter, skal jeg til møde. Fordi jeg nu føler mig temmelig ramt både mentalt of fysisk (se punkt 1), får jeg åbenbart glemt at skifte tøj. Så jeg har joggingtøj og gummistøvler på, hvilket først går op for mig halvvejs ind til byen. Jeg så mig simpelthen nødsaget til at sige undskyld til dem jeg skulle mødes med. Jeg lignede lort. Det var gå med hunden – muge ud hos hest kind of tøj.
I tænker, nu er der ikke mere… jo, jo!
5. Dagen efter, altså i foregårs (roder nok lidt i dagene), skal jeg til et event. Jeg er ikke helt på toppen, men jeg tager derind, Småregn og med ondt i øret. Når frem til Stellvoltt der afholder reception på Østerbro, på min cykel, for at opdage at det først er dagen efter.
6. På vej hjem fra den fadæse, er jeg ved at blive mejet ned af en taxa. Jeg når lige at stoppe og hans dæk snitter nærmest mit.
7. …venter stadig

Så altså! Slå den lige! Jeg ved godt der er værre problemer derude, og dem har jeg også nogle stykker af, men kan man da for helvede lige få lov at trække vejret her???
Hvordan er jeres uge gået? Vil helst bare høre at jeg ikke er den eneste i modvind, tror jeg 😩

Jeg har brug for noget god energi! Jeg har brug for at aflede mine tanker, I kan hjælpe mig med at tænke på noget andet ved at tilmelde jer min MasterClass: 😘
Det koster 350,-
Du får en rigtig god grundviden så du kan træne effektivt og med de mål du har i tankerne.
Det er virkelig vigtigt at man ved hvor meget man egentlig skal presse sig selv, hvordan kan trækker og skubber i øvelser og hvad der er bedst for hvad. En ben pres maskine kan man træne ben i på adskillige måder, og man kan med små twists forme maven og ballerne meget effektivt. Det kan også være, du mangler inspiration til træning i gym eller har svært ved at finde på noget at træne hjemme eller ude.

Undervejs kan du stille alle de spørgsmål du har brug for. Træning skal være sjovt og det er som regel sjovere når man kan mærke at det man gør, gør man rigtigt. De fleste træner nemlig forkert, og det er ikke nok at se på videoer på instagram, Man skal kende teknikken :)
Meld dig til her:
os@dkira.com asap.

Ser frem til at høre fra dig!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har ikke fået de her læber af at fløjte