Anmeldelse af en burger: BEYOND MEAT

Der kan gå meget galt når man skal tage billeder af sig selv

Reklame for faux fur {Di Dandanell}

Det her handler om flere ting. Blandt andet om min evne som fotograf :)
Jeg måtte tage billederne selv, da min veninde der skulle ha taget dem, pludselig skulle gå.
Forholdene i går var elendige. Hårdt lys, ingen tripod som jeg havde glemt i KBH, masser af blæst.
At være lys”mand”, model og fotograf tager godt nok lang tid og mange klik på selvudløseren 🤪 Jovist, det er en typisk opgave som blogger at tage billeder af sig selv, men jeg er så heldig at jeg har folk der med den allerstørste glæde tror jeg nok, stiller op til at tage nogle billeder af mig, og det er helt ærligt lidt lettere!


Jeg går ikke selv med pels – jeg er dyreven. Jeg finder pelsindustrien uacceptabel og modbydelig. Men jeg kan godt lide denne jakke og så synes jeg faktisk at dem der godt kan lide pels, skal vide, der er alternativer! Man behøver ikke gå med et dødt dyr :). Her er den et perfekt alternativ, hvis man er til det look.
Jeg synes pelsen virker meget naturtro på billeder. Den er ikke helt så naturtro tæt på i virkeligheden, men det synes jeg KUN er dejligt, så jeg ikke bliver spyttet efter på gaden. Den changerer smukt, det vil sige, den reagerer på og fanger lysfald og således den ikke fremstår mat og uinteressant. Det giver spil. Den er blød og varm. Når man ser den på, ligner den ved første øjekast en pels, når man ser den tættere på, kan man godt se, den ikke er helt som et dyrs pels, men det synes jeg ikke ændrer på hverken look eller udtryk i forhold til, hvad der er pænt helt generelt. Den må gerne ose af kvalitet, og det gør den. Man kan også se på billederne at den fanger naturlyset godt.

Jeg kommer nok ikke til at gå med den så meget nu, det er lidt for varmt jo, men senere eller til events, skal jeg helt sikkert have den på. Jeg er allermest vild med farven. Den passer så godt til mange af mine items i garderoben. Sort, hvid, brun, rosa, sand.

Jeg synes som sagt den henvender sig perfekt til dem, der elsker pels, men har set lyset og ikke ønsker dyr skal lide. Det er etisk acceptabelt og kan altid forsvares.

Her er et lille galleri og til det vil jeg bare sige, der var mange udfordringer! Jeg havde en mormorkop med på Tegners Museum lige ved mit sommerhus, fordi jeg havde glemt min tripod. Så hvad ellers kunne være genialt at stille min iPhone i eller op ad? Telefonen faldt så lige mindst 10 gange grundet vinden, som så udløste en masse billeder af jord og trappesten. Jeg havde også en klud med, som kunne støtte telefonen hvis den skulle ned i koppen og altså hæves lidt i højden og ud over det, havde jeg så lidt mere tøj på (hvis nogen skulle være i tvivl) på vejen derop, som er en lækker gåtur. Jeg føler mig heldig at bo 10 minuteers gang fra dette fantastiske sted. Med hensyn til tøj, her er det vigtigt at det ikke er noget der strammer. Mærker efter tøj og sokker og den slags, gør sig bare ikke så godt på billeder. Mere hvis du selv skulle få lyst til at lege lysmand/model/fotograf en dag.
Trappen er god, selvom lyset var lidt hårdt og det tog noget tid at indstille, så jeg vidste hvor jeg skulle stå. De første billeder havde jeg enten ikke hoved, manglede fødderne eller det hele var bare numse.

Selve Tegners Museum var mere udfordrende. Folk kom jo hele tiden gående. Jeg må ha lignet en idiot, sådan som jeg poserede for bænken hvis ikke de har set kameraet. Her var lyset også virkelig elendigt.

Vinden var en stor udfordring, det er enten helt vildt pænt eller noget værre rod.
Da jeg endelig følte det kørte meget godt, kom der en masse får der gerne lige ville passere 🐑. Altid hyggeligt. De er her hvert år, men distraherede mit arbejde!

Jeg kan godt mærke, jeg ikke er lige så fleksibel i kroppen og poseringsparat som i gamle dage, men hvad kan en body fra Wolford ikke redde😂.

Du kan købe en pels på denne hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere. De kommer i flere farver og modeller.

Læs om jakkerne her (bæredygtighed, etc.) 

Hvis du keder dig her i sommerferien, kan du roligt surfe rundt på bloggen. Lige nu er der ikke kategorier, jeg er ved at rydde op på siderne, og det tager noget tid.
Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev på www.goodfitness.dk, jeg har nogle rigtig gode rabatter jeg snart lufter for jer :)

Tjekker lige, om selvudløseren er færdig. Også en del af at være sin egen fotograf! 

Alter-ego Svetlana! 

Så kom blæsten-igen

Og fårene

Glemte lige at flytte gummistøvler fra backdrop  – jep, det er Ilse-modellen! 

 

Udemærket billede hvis jeg ellers kunne se ud af øjnene

Poserer ivrigt for bænken og alle andre der gider se med (ornitologer, japanere, får, og hvad har vi ellers)

Den berygtede mormorkop

Se mere om Rudolph Tegners Museum her

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af en burger: BEYOND MEAT