Så røg det venskab!

Once upon a time… in Hollywood

Jamen her er så  min anmeldelse! Jeg kan af gode grunde ikke anmelde hele filmen, da jeg sov i ca 30 minutter.
Ja, jeg er ikke så god til sene film, men jeg havde virkelig glædet mig til at se den.
Især fordi jeg godt kan lide at kigge på Leonardo DiCaprio. Han er god ved dyr, naturen og en fantastisk skuespiller. Fik jeg sagt han er ret lækker?

Mine favorit film af Quentin (Jerome) Tarantino er helt afgjort Django Unchained, The Hateful Eight og True Romance.
Så mine forventninger var høje til Once Upon a time … in Hollywood!

Thomas sagde – altså min date og bedre halvdel du helt sikkert har set mig hænge ud på Instagram hvis du er med mig der – synes der var for lidt splatter. Der skulle være meget mere tæsk og action. Blodet flød simpelthen for lidt!
Jeg synes plottet var dejligt uforudsigeligt og man blev holdt på mærkerne…lige indtil man ikke kunne mere og lige fik puttet lidt.
Jeg forstår slet ikke hvordan Thomas opdager det. Jeg synes ellers jeg sådan prøver at være diskret og han skal jo kigge på lærredet og ikke på mig! Jeg tror ikke jeg snorkede. Jeg tør faktisk ikke spørge 😂.

Rød løber etikette:
Man forventes på den røde løber da det er en premiere
Til det, skal man stå i kø og så står kø-mor – gerne Camilla – fra filmselskabet og peger og dirigerer kendte fremad når det bliver deres tur til at betræde det fine tæppe
Så får man taget sine billeder og så forsvinder man ud i mængden eller taler med en journalist eller flere og ellers finder nogle snacks og noget at drikke som for det meste er gratis. I gamle dage, var der også altid mad før eller efter filmen, men det er nye tider – hårdere tider. Streaming formoder jeg. Desuden mingler man med sine bekendtskaber fra det dersens showbiz.

I skal da også lige underholdes med et billede fra da jeg var med til Leonardos 30 års fødselsdag her sammen med min veninde Dusty:


Filmens hippie tema fra det gamle Hollywood er meget funky. Og der sker noget omtrent hele tiden. Den er ikke tung at danse med, ret let i virkeligheden. Dog savnede jeg at se mere til Charles Manson og hele den del. Jeg synes ikke han var nok med, men omvendt, han skal jo ikke ligefrem hyldes!! Jeg gik nok bare i troen at omdrejningspunktet var ham mere end hvad filmen bød på.
Folk grinte en del, så jeg tror den er morsom. Jeg griner ikke så meget af film, ved ikke hvorfor, men det er meget sjældent. Jeg er nok bare særdeles humorforladt 😆.
Slutningen overraskede mig mest! Det havde jeg slet ikke regnet med. Men på en måde ret befriende. Kender man historien om Manson og Sharon Tate, vil man vide hvad jeg mener.

Den er lang, To timer og 40 minutter + reklamer hvilket ikke vises til en premiere.

I får lige en Once upon a time … in MY Hollywood. Her er et kort over hvor jeg boede. Den sjove hvide bygning var Charlie Chaplins hus. Sødt, ikke?
Jeg boede i et gammel tempel på Temple Hill Drive i Beachwood Canyon, en del af det gamle Hollywood lige bag Hollywood Boulevard.
Huset hedder The Moorcrest og ejes nu af Andy Sandberg (Saturday Night Live) og sangerinden Joanna Newsom. Fandt en artikel om huset og deres køb  på dailymail.co.uk 
Hvis I skal til Hollywood nogensinde, kan I læse om fantastiske Beachwood Canyon her. Absolut et besøg værd.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så røg det venskab!