By K: Dyrevenlig lak til poterne + konkurrence

Beauty Academy CPH: Vind hårstyling-workshop

Opdatering:
Vinderen blev Jane, tillykke Jane! God fornøjelse!

Glam Hårstylings Workshop:
Til denne intensive 3 timers Glam Hårstylings Workshop lærer du at lave fantastisk glamourøs hårstyling! Vi ser på trends fra den røde løber og gennemgår massevis af krølle og volume teknikker. Med disse tips kan du skabe alt lige fra “I woke up like this” casual chick hår, til overdådige Hollywood waves, klassiske volume krøller og glamourøse frisurer, så du ligner en million på den halve tid!

Vi gør dig kort sagt til din egen professionelle hårstylist! Vi arbejder udelukkende med ghd’s eksklusive stylere og hårprodukter. Workshoppen afholdes tirsdag d. 6. januar, kl. 17-20.
Workshoppen har en værdi af 495 kr. pr. person. Klik her for mere info

Kort om Beauty Academy CPH / Bliv makeup artist eller…
Beauty Academy CPH er Københavns nye eksklusive kreative legeplads!
Beauty Academy CPH holder til i lækre lyse lokaler midt i City, kun 150 m fra Kongens Nytorv. Er du til stjernestøv, mode og beauty så er Beauty Academy CPH lige et sted for dig! Her kan du komme til spændende workshops & makeovers. Der er noget for enhver smag, både hårstyling, contouring class, smokey eye lektioner & yummy mummy workshops. Skal du virkelig forkæle dig selv eller en du holder af kan du også booke en tid til en personlig beauty makeover.
Eller måske var det noget at holde en Ladies Night med veninderne, det er den perfekte start på en girls night out: Beautyacademy.dk

Kira-Eggers_Claudia-Dons-600x900

Malene fra Beauty Acadamy CPH lægger næsten altid min makeup og vi bruger altid dyrevenlige produkter fra EyesLipsFace

Screen Shot 2014-12-11 at 12.15.49 PMScreen Shot 2014-12-11 at 12.17.59 PM

Se og Hør
Makeup af Cecilie Fleur, Beauty Academy CPH

Sådan deltager du:
Like Beauty Academy CPH og e.l.f. Cosmetics Dk på Facebook lige her og smid en kommentar herunder i mit kommentarfelt hvor du fortæller hvorfor du vil vinde.

Jeg trækker vinderen på søndag.

5 kommentarer

 • Jane

  Måske kan jeg lige nå at være med. Jeg kunne så godt bruge lidt hjælp og inspiration til mit tynde fine skadinaviske hår, som dagligt ender i en knold eller hestehale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Luxhøi

  9 ud af 10 dage ender mit hår i en hestehale, fordi jeg ikke kan finde ud af at sætte det. Så for at befri verden fra flere kedelige hestehaler, ville jeg elske at vinde den lækre gave. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Luxhøi

  9 ud af 10 dage ender mit hår i en hestehale, fordi jeg ikke kan finde ud af at sætte det. Så for at befri verden fra flere kedelige hestehaler, ville jeg elske at vinde denne lækre gave. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina

  hej Kira tak for en super blog.kan du fortælle hvordan får man slanke, tynde lår?min lårmusklen er vokset så meget og det ser ubalanceret ud i forhold til resten af kroppen også anklerne som er super tynde.2 timers cardio pr dag?er det for meget fx på crosstrainer eller amt trainer?skal have tynde lår ikke muskuløse.spiser sundt.grøntsager og protein.nul sukker, gluten etc.ligger i kalorie underskud.HELP:)det haster virkelig.skal jeg helt droppe at træne for at få lårmusklen tynd og slank igen som den var førhen styrketræning?maven er slank og markeret men lårmusklen er ALT for muskuløs.Mange tak for svar:)MVH stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fitness Kira

   Tag flere gentagelser af dine øvelser altså 15 gentagelser med mindre vægt på. Du skal dog stadig mærke at musklerne arbejder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By K: Dyrevenlig lak til poterne + konkurrence