Derfor giver træning mening på ferien

14 dage på sukker: Grim hud

Jeg burde ikke være i chok, men det er jeg. 14 dage på kost der ikke er sund og gennemtænkt. Og min hud er helt spættet, træt at se på, bumser og uden kulør!
Når jeg tænker på, hvor pæn en hud jeg ellers har, så er det her virkelig en øjenåbner. Jeg ved det jo godt, men lader til at glemme det igen når jeg kommer hjem fra ferie. Jeg vil så også tilføje, denne ferie har jeg været ekstra ligeglad. Jeg har spist ret usundt og det er fordi jeg har lyst. Jeg gør det slet ikke så meget derhjemme, så lige nu føles det fedt bare at slå mig løs.
Grunden til, at jeg ikke handler på impulser derhjemme, er fordi jeg ikke har lyst til konsekvenserne af det. Grim hud, tyk, træt, usund at se på. Nej tak!
Men når jeg så gør det, se hvad der sker.
Jeg kan godt huske det fra min fede træner også. Jeg lignede noget der var løgn. Men det var også 5000 kcal om dagen hvoraf det meste var junk.

Jeg ved ikke hvornår du sidst kiggede dig i spejlet, men hvis du ser det samme som jeg ser lige nu, en træt og uren hud og et ansigt der virkelig trænger til at blive frisket op,  så har du nok svaret :)
Ikke engang manglende søvn gør det her ved mig. Det er sukker!

Thomas sagde: Jeg kan godt se det. Mænd ser ikke det vi ser, så når selv han siger det, så ved jeg, det er helt galt.
Godt jeg snart skal hjem så det her vanvid stopper!
Jeg træner dagligt, så mon ikke det kan gøre lidt op for det.

Men okay, altså mine kunder siger det samme, de kan se det på deres hud, mærke det på deres lugtesans og de får en anden glød med sund kost.

www.goodfitness.dk 

1 kommentar

  • Uge 3 (57,2 kg) Et kg lettere. Er det virkelig alt?! Jeg er stadig tr?t, lidt sur og min hud er ikke blevet p?nere. Og jeg orker ikke flere misbilligende blikke og sporgsmal som: Hvorfor gor du det? Du behover da ikke tabe dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor giver træning mening på ferien