Hvorfor er jeg blevet så rund? Fra Go´ aften Danmark i går

Proteinrig mad – uden sukker

img_4378logo

Alle kan spise dette, og det er rigtig, rigtig nemt at lave!

img_4390

Pestoen er FANTASTISK! Købt i Føtex, og hedder Pesto Alla Genovese

blogopskr

Osten øverst i billedet er fra GoVego med tomat og basilikum og kan købes her

img_4389

img_4388

img_4380

Chorizoen er fra govego.dk og et af de bedre ting ud af Tyskland. De er rigtig gode til erstatningsprodukter. De syltede valnødder smager jo så lækkert, men de er nok ikke så sunde 🙈

Det I ser i baggrunden er fra Follow Your Heart, et brand jeg længe har været fan af, men som har været umuligt at opdrive i Danmark. Sidst jeg købte stort ind, var i London, men jeg glemte selvfølgelig det hele i min kødædende venindes køleskab…argh!

Jeg er vild med skærebrættet som er fra Excel shoppen her

Govego.dk har masser af produkter fra blandt andet Follow Your Heart, tag et kig på sortimentet her

I kan følge GoVego på insta her
img_4400

img_4396

Isskeen købte jeg på Amazon. Isen er fra Rema1000 og er soja is. Jeg lagde forsigtigt et par kugler i vores espresso, det smager nemlig rigtig godt

img_4402

Quinoa, den røde, er ret dyr, synes jeg. FOR dyr, men jeg elsker quinoa, dels da det er dejligt fylde, har mange, mange gode vitaminer og mineraler, genial kilde til kulhydrat og så smager den godt med alt. Bønnerne er fra govego.dk – klik her og se deres store udvalg

 

img_4376

EKSTRA! Tip: Denne salsa køber jeg i Rema1000 og ud over at smage fint så er den sund og nem på farten. Ja, for ikke nævne kalorielet. Jeg bruger ikke dressingen, men det kan I andre måske. Ved ikke lige hvad den indeholder. Man kan måske bare holde lidt igen med den, og bruge den som smagsbooster 🌱

OPSKRIFT HELT UDEN SUKKER (Hvis du tager brødet fra)
Jeg har købt brødbådene i Føtex i mexi afdelingen. Varmede dem i ovnen til de var crisp. Jeg kogte mine bønner (sorte og røde) for sig, kogte søde kartofler i tern for sig, kogte quinoa for sig og stegte udskårne champignon, rødløg, peberfrugt på panden til de var godt varme helt igennem. Desuden tilføjede jeg flåede tomater (uden saft, ellers sejler det hele for meget) og Tex Mex salsa fra Santa Maria den uden sukker. Jeg lavede på panden også søde kartoffel pommesfritter. Jeg brugte ikke rigtig fedtstof andet end en film som lag over panden smurt med en serviet af kokosolie. Både med det ene og det andet jeg stegte.
Pommes fritterne satte jeg over til sidst, så de ikke blev kedelige. Til gengæld mixede jeg alt det andet og lod det simre.

Det skal du bruge:
Kidney bønner, hvide bønner, sorte bønner, blandede bønner – frit valg – jeg køber dem på dåse
Quinoa rød eller hvid – fås i Lidl blandt andet og Føtex
Peberfrugter
Rødløg
Søde kartofler
Avocado
Champignon
Brødbåde (hvis man ønsker)
Friske Jalapenos hvis man ønsker
Evt. Edamamebønner hvis man vil have mere protein og flere farver
Jeg lavede det på slum. Går jo ikke så meget op i det med at tage mål med sådan en gang gryderet, men jeg kan anbefale masser af krydderier og lidt salt og peber.

Det gode er, at laver du nok, holder det sig flere dage og kan sagtens varmes igen eller spises koldt med lidt brød til.

🌱

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor er jeg blevet så rund? Fra Go´ aften Danmark i går