Perfekt opskrift til vægttab: Mexicansk bønneret

Derfor giver træning mening på ferien

God aften fra Dubai :)
En forlænget ferie efter min søsters bryllup i Thailand. Som nogen af jer nok har bemærket, så er jeg rigtig glad for, at opleve. Derfor tager jeg tit på rejser for at få stillet min evige udlængsel.
Er du en af dem, der dropper træningen helt, når du rejser? Det er også fristende. Men er det klogt? Hmm, det synes jeg ikke, og her er hvorfor.
Når jeg rejser, finder jeg altid et fitness center inden jeg tager afsted. Jeg planlægger der jeg skal bo, efter om der er et ordentligt fitness center på hotellet eller i nærheden. Jeg VIL træne når jeg er væk.
Nu snyder billeder så desværre tit. Jeg mener, jeg har set virkelig udmærkede hotelgyms på billeder, og når man så kommer frem, er det den HEELT store linse de har haft fremme, der forstørrer rummet og får det til at se rummeligt ud og ikke er den tændstik æske det i virkeligheden er. Og halvdelen af det udstyr de viser på billederne, er der ikke.
Det pisser mig faktisk lidt af. Det er slet og ret bedragerisk!!!!


Grunden til, at jeg synes man skal træne når man er væk, er simpelthen fordi det bliver ekstra svært at komme i gang når man er  hjemme igen. Plus, det giver plads til at holde ferie-ferie uden af at man tager vildt meget på. Skal jeg lige minde jer om, at jeg elsker margaritas?
Jeg kan sgu godt lide at nyde min ferie, men jeg føler bare ikke rigtig for, at komme hjem 5 kg tungere og så oven i købet skal sparke mig selv i gang igen.
I det mindste kan jeg drikke en cocktail og spise mine elskede pommes fritter her på ferien når det passer mig, uden af, at det er noget jeg skal slås med særlig meget når jeg kommer hjem igen. Jeg holder forbrændingen oppe, jeg forbrænder kalorier og jeg holder gang i en rigtig god vane. Pt. spiser jeg quinoa chips i sengen.

Men jeg vil også lige sige…jeg synes det er nemmest at få trænet når jeg rejser med en der vil det samme som mig. Når jeg rejser med folk der ikke træner ligesom mig og Thomas gør, så er jeg også mere tilbøjelig til at springe over flere dage. Stærkere er min rygrad så heller ikke 🍝 .
Så når jeg kommer hjem til Danmark, kører jeg bare videre som jeg har gjort her, med mine split programmer og skal ikke sige til mig selv: Nå, nu skal du jo også tage dig sammen til at komme i gang igen.
Vi starter dagen her i Dubai med træning og så er det overstået. Nogle gange en time andre 35 minutter. Nogle gange to gange om dagen, jow- jow! Det gjorde vi i Mexico, men det var også et virkelig lækkert fitness center og 20 skridt fra lejligheden.
Vi har også været meget ud at gå, siden vi kom.  Shopping tæller jo også for skridt på skridttælleren og det er blevet til 10-11 km om dagen.
Vi planlægger alt ud fra træningen. I morgen skal vi tidligere op og træne, da vi skal på Kite Beach, fordi Thomas godt kan lide og ligge helt klasket ud som en søstjerne. Fatter ikke han gider…virkelig! Jeg kan ikke komme i tanke om noget mere røvssygt, men jeg har besluttet mig for, at jeg skal have lidt sol, så jeg tager et par timer med ham, og så finder jeg på noget andet.
Vi er her nogle dage mere, og jeg kan ikke sige, jeg savner Danmark lige nu, jeg er godt tilfreds med situationen lige her.
Forresten, jeg kan også lige nævne, at når vi rejser, booker vi for det meste også en lejlighed så vi kan lave vores egen mad. Både grundet kalorie indtag og så fordi det er mest praktisk. Vi kan så også se på det hele, at vi sparer penge på det, så win – win som man siger.

Fin hytte, ikke? Der boede vi i Mexico

Du skal være velkommen til at dele dine tanker i kommentarfeltet. Måske har du et godt tip til træning væk hjemmefra.

Husk at du kan booke pakker og onlineforløb på goodfitness.dk 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt opskrift til vægttab: Mexicansk bønneret