I efterlyste skulderøvelser - værsgo

Snyde-brun inden ferien

Annonce

Untitled-1

Så slog man op i Se og Hør og så sig selv ligbleg. Klip til ugen efter:
Spray tan – rum i Hillerød. Jeg var I Hornbæk, så jeg skulle finde et sted i nærheden som kunne ændre mig fra mælkehvid til gyldenbrun, og i den anledning havnede jeg altså i Hillerød.
Jeg tog Dan med, men jeg er ikke sikker på, at det var en god ide. Han var som en unge i en slikbutik. Jeg skulle holde øje med ham, for han havde gang i diverse creme og bøtter. Mens han slog sig løs i Søs´ produkter lagde jeg krop til kiksede tanning – trusser, badehætte og spray tan. Der er jo heller ingen der siger, man skal se sexet ud hele tiden, vel? Det kommer jo først bagefter!

Her er i virkeligheden mit største problem: Jeg bliver ALDRIG brun på benene. Jeg solbader ikke særlig tit, fordi det keder mig, men jeg bliver nu ellers ret brun alle andre steder, så et par timer i solen, giver mig faktisk en glød. Bare ikke på benene. Det ser så dumt ud. Som bekendt, slanker hvid ikke ligefrem. Jeg ville jo gerne vimse rundt i korte kjoler i Marbella, så benene fik en ordentlig tur, for jeg havde bestemt ikke tænkt mig kun at vie min tålmodighed til det spanske vejr de tre dage vi var afsted.
En tan er et quick-fix der er godt givet ud. Ingen underlig farvekode her!

– Bliver man mere klar? Kastrup Lufthavn :)

OBS: Sammenlign hurtigt lånemulighederne hos Matchbanker.dk, hvis du har brug for et lån til ferien.

Screen Shot 2014-05-14 at 8.17.36 AM

20140511_191314Efter

20130106_070749Efter

Produkter:
Vita Liberata er økologisk og et af de bedste tanning serier til dem, der ønsker at holde deres (spray) tan vedlige, eller selv gøre det derhjemme. Jeg har hele serien, og da jeg ikke længere er i Marbella eller i Hillerød, kan jeg indtil næste besøg, holde min krop vedlige med ansigts og krops tan. De blå er pre-tan. Altså forberedelse til spray tan eller hjemme-tan, velegnet til at holde på farven farven og give en endnu bedre glød. Jeg bruger min ansigts-tan et tre gange om ugen også selvom jeg har glød, blot for at holde den ved lige. Det lugter ikke og fås i flere farver alt afhængig af, hvilken hudfarve du har. Desuden kan du vælge mellem mousse eller creme, samt slutte af med en olie-shine.

Forhandler & tan:
Amazing Skincare
TORVET 7 TH
3400 HILLERØD
TLF: 71 10 34 00
Hjemmeside: Amazing-skincare.dk

i.1.Vita_Liberata
Vita Liberata fås i Sephora i USA, og ja, hos Amazing Skincare i Hillerød. Produkterne er omtalt i Vanity Fair, som jeg også har lånt collage-billedet af, se artiklen her

IMG_6679 copyIMG_6679

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I efterlyste skulderøvelser - værsgo