Vil du vide hvordan jeg smed kilo efter Min fede træner? Læs her

Tilbageblik: Go aften Danmark med Hans Engell

img_7688

Mig og Hans har været igennem en dejlig, udfordrende rejse. Det er blevet til næsten 17 kg hvoraf han svingede til 16 kg tabt i ny og næ.
Jeg ved Hans gerne vil af med sine sidste kilo, og det skal han nok komme. Det drejer sig i første omgang om fem, men jeg tror han havde brug for en pause. Det er alligevel flot af en levemand med så meget fart på, at kunne tage sådan et hop over i den anden grøft.
Han er ikke veganer- typen slet ikke, og jeg har heller ikke som sådan afholdt ham fra at spise kød, men han har skåret drastisk ned både der, og med mælkeprodukter.
Det som er vigtigt for Hans og mig, i øvrigt, er at det ikke er noget der for ham er en tidslinje på. Jo da, vi sagde et halvt år, det KUNNE han sagtens have nået, altså smide 20 kg – endda mere – men han ER en levemand så det var svært allerede der, at skulle vende op og ned på sit liv. Det resulterede jo i, at ringede til de spisesteder han kommer, for at få dem til at holde tilbage, hvis han skulle falde for noget fy-fy eller han måske bare ikke vidste bedre. En grøntsagsuppe er ikke nødvendigvis bare grøntsager. Det kan være fløde og sukker og andre ting, der kan være fedende for en som Hans der gerne vil den anden vej.

Nuvel, hans tanker om kost + træning + daglig trivsel har fået en hel anden mening, og DET er hvor successen ligger, hermed er hans chance for at holde fast i det, også markant større.
Følelser der bunder i mindre tøj, mange komplimenter, bedre holdning, bedre vejrtrækning, meget bedre kondi, mere energi har jo også givet et ekstra skub i motivationen.

For dem der vil vide det, så koster et forløb som Hans har haft hos mig 20.000,- for seks måneder. Jeg kan bookes via os@dkira.com 
Det indebærer træning, coaching, vejning, kostplaner, og fedt/muskelmåling.

_______________________________________ 🌿 ____________________________________________
Her er fra vores sidste tur i Go aften Danmark – der har vi været nogle gange sammen nu.
Jeg ser frem til at genoptage forløbet når han er klar og så har jeg ellers kastet min kærlighed på Julie Rugaard og Vicki Berlin, dem kan du følge i mine klummer hver lørdag det næste stykke tid, I Ekstra Bladet. Deres rejse er også online, dog i betalingssektionen.

Vi er begge meget tv-vante, så vi vil begge gerne have taletid, men med Hans skal man vitterlig mose sig på banen 😂

img_7716

img_7696

img_7710

img_7707

img_6399

Se noget af klippet her :) 

Her er før/efter fra første vs anden gang vi var i Go aften Danmark (screenshot: TV2)
bbe75540-16ab-46e9-949f-a5e43e8abf0e

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du vide hvordan jeg smed kilo efter Min fede træner? Læs her