Når ens visuelle billeder går i opfyldelse

Så fik jeg lige tørret det her af på Hans

kira-hans-engell-bruges-3

Lad os se hvad han synes. Har ikke hørt fra ham, forestiller mig det kan bruges i stedet for sukker.
Jeg synes det er perfekt da det ikke giver en hæslig bismag – ja, jeg er meget anti-bismag har I nok bemærket :D

img_3985

Jeg bruger det mest til havregryn og så til bagværk. Sukrin kan sagtens bruges i te og kaffe, hvilket er (te) hvad Hans rigtig gerne vil bruge det til. Det kunne faktisk være lidt spændende at se hans køleskab nu kontra da vi startede. Det var en sjovt syn, men mon ikke det er noget anderledes nu. Nå, men det jeg taler om er lige her: Sukrin. Købes i mange supermarkeder og helsebutikker for ikke at glemme online. Der findes flere variationer af sukkererstatning og på deres hjemmeside kan man finde opskrifter med de mange produkter samt sirup, mandelmel og meget mere. Hans desperation for sukker i teen skulle hermed være sat i bero. Der virker til at være ro i lejren. Jeg har tilmed fået en af mine venner til at drikke kaffe, fordi jeg putter Sukrin i. Det er lidt af tvang jeg fik ham til det, det er fordi jeg synes det er så mega hyggeligt at dele en kop mocca efter træning så det synes jeg da lige han skulle lære. Han har taget godt imod konceptet! Andet er da også helt uacceptabelt, manden er 40 år!

Jeg gav også Hans noget glutenfri rugbrød fra Thunberg Kiks – se det her
Hans var til bodyanalyse her i søndags. Han hang lidt med hovedet, fordi han havde spist risotto dagen før, så han troede det ville påvirke hans vægt. Risotto står ikke på hans kostplan, vil jeg lige skynde mig at sige.
DET havde det heldigivs ikke, og der skal jo også være plads til at man nyder mad som man lyster også selvom man er på ny kurs. Hans er ret ambitiøs og heldigvis ikke perfekt.

Du kan se på lørdag i min Ekstra Blads klumme hvor mange liter mælk Hans har tabt en ren fedt, hvor meget motion han dyrker og hvordan det har påvirket hans muskelmasse.

Glæd dig, for jeg kommer også med gode råd til dig der vil ændre dit liv.
Kh. Kira

Foto: Den dygtige Linda Johansen og billedet er et før-billede af Hans – her kan du se et fra behind the scenes til min klumme på lørdag: (bemærk maven, der er sket lidt :-) )
img_3828

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens visuelle billeder går i opfyldelse