For tyk til botox

Ahh! Fucking farverig!

{Indeholder reklamelinks for EasyPark}

dessert

Jeg vil lige underholde jer med et par opskrifter som de fleste kan nyde godt af, her om sommeren – eller året rundt.

Indeholder affiliate og sponsorprodukter. 

img_7012

img_7030

Reklame: Spar tid med EasyPark!
Hent app’en på din telefon – start, stop eller forlæng din parkering hvor end du befinder dig. Parkeringsvagten kan via din nummerplade, tjekke om din parkering er aktiv. Læs mere på easypark.dk

img_7026

img_7030

FLOAT
En float er som den man kan få på Hard Rock Cafe. Min float er vegansk og smager såååå lækkert. Cremet, frisk og fyldig.
I Føtex kan man få Øko Bay kokos is med mango. Vegansk. Jeg fylder et glas op med isen og hælder sukkerfri Lemon/Lime fra SodaStream ud over. (Jeg elsker min SodaStream. Har en i lejligheden og en i Hornbæk.) Der! Mere skal der ikke til

Btw – er du vild med Dr. Pepper? Så fås den også til SodaStream, den hedder bare Dr. Pete 😛
Har kun set den her på Amazon og ikke i DK. Køb den her

screenshot-2017-06-03-20-06-38

Is-scoops:

img_6966

MATCHA SMOOTHIE BOWL
Matcha er ikke ligefrem billigt, hvis man skal have kvalitet. Hvis man ikke drikker det dagligt, så holder det til gengæld længe.  Jeg har købt min på Amazon.co.uk hvor jeg også har købt mine is-scoops i tre forskellige størrelser. Jeg brugte ikke start up kit til dette, da jeg blot blendede teen i min Alpro yogurt naturel. Pynt er kakaonips, kokos, brombær, jordbær og banan. Samt blomster fra naturen. Jeg håber ikke, nogle dyr har pisset på dem 🙈. Altid en god ide, at skylle alt af, jeg skyllede naturligvis også bær og banan.

Matcha:

Matcha start up kit:

img_7010

img_7009

ISPINDE AF DETOX SUPERFOOD
Govego.dk sendte mig denne lækre pakke af superfood – enkel og fuld af smag!
I stedet for te, tænkte jeg den ville egne sig som ispind. Netop fordi den ikke er tynd i smagen, men meget fyldig. Jeg blendede den grønne pulver med lidt alpro for at få en tykkere konsistens, havremælk, brombær, jordbær og banan. Derefter hældte jeg massen i små forme. Jeg lavede også smoothie uden den grønne farve, for at få fler-farvede is. Til sidst, hældte jeg lidt rødbede saft i, hvilket man ikke kan smage, men til gengæld ser det flot ud :) Ud af formen efter fire timer i fryser. For at pynte lidt ekstra og for at give knas, dryssede jeg kakaonips og kokos på.  Egentlig fortryder jeg, at jeg ikke tilføjede det ismassen også. Det havde givet god knas :)
Mange af de ting jeg har, kan jeg bruge til mange forskellige ting. De lidt større klumper er Musli fra Thunberg med kakao. 
Ingredienser af indholdet i posen: Pulveriseret ananas, pulveriseret banan, æble juice pulver, appelsinsaft pulver, pulveriseret byg skud, spirulina **, pulveriseret spinat, mørk spirede risprotein, ærteprotein, hempprotein *, pulveriseret psyllium frø, pulveriseret basilikum, pulveriseret mynte, pulveriseret ingefær, pulveriseret birk blad, pulveriseret brændenælde blad, pulveriseret chlorella **

* Fra kontrolleret økologisk landbrug.

 

Min fryser er fra Electrolux. Electrolux TwinTech® FrostFree teknologi med FreeStore® garanterer optimal fugt i køleskabet. Maden bevarer den friske smag og konsistens længere pga. det uafhængige luftkølesystem i køleskabet og den frostfrie fryser + lavt energiforbrug. Min kæreste og mig, spiser ikke det samme, da han er carnist, så mange gange, skal min mad holde længe. Derfor er min fryser og mit køleskab supervigtige elementer i min hverdag.
Fryseren er sponsoreret af Electrolux til mig, af samme årsag. 

electrolux-2 electrolux1

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tyk til botox