Jeg skal rejse igen og SE hvad jeg skal have på: Perfekt til kompression

DIY: Chokoladefrosting

unnamed

Mia Sommers bog “Vegansk velvære” gør det nemt for os alle, at være med. Der indgår ingen mærkelige og eksotiske ingredienser i alle de veganske, og velsmagende, opskrifter. Opskrifterne er simple og enkle, og kan som oftest laves på stort set ingen tid, med forholdsvis få ingredienser.

unknown-2

I bogen skriver Mia:

“Som veganer lever man udelukkende af planter. Det lyder måske restriktivt, men veganisme handler ikke om restriktioner, men om at udvide sin horisont i nye retninger. Planteriget er stort og varieret, og kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan laves vegansk. Jeg er også vild med desserter, og det skal der efter min mening også være plads til i en sund livsstil.”

Hvad er mere oplagt end en lækker frosting til alle de skønne fastalavnsboller, som der bliver bagt landet over, lige nu? Tjek denne simple – ej kaloriefattige – opskrift ud og nyd den med god samvittighed.


Opskrift: Fastelavns chokoladefrosting

250 g flormelis

150 g plantemargarine

50 g kakaopulver

1 spsk vand

Fremgangsmåde:

Pisk ingredienserne sammen med en elpisker, til det er en ensartet masse. I starten vil massen være ret tør, men efterhånden bliver den cremet. Massen må ikke være for våd/blød, da den så er sværere at pynte med.


Bogen indeholder både opskrifter til morgen, middag og aften – fælles for dem alle ér, at de er simple og lige til. Den lækre jordbærtærte på s. 176 kræver lidt længere tid, men det er så også dét og den vil pryde ethvert forårs- og sommer kaffebord.

unknownunknown-1

Bogen kan købes her!

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal rejse igen og SE hvad jeg skal have på: Perfekt til kompression