FDM - travel vil gerne give os en rejse

Din hud er så fin

Kære kokos-elskere, læs videre…

PicMonkey Collage

Jeg har aldrig anset min hud for at være fin, næmere meget besværlig og træls. Jeg var derfor en smule overrasket over Tatys udmelding. Læs om min anderledes ansigtsbehandling og overvej om du ikke selv skal prøve det.

Taty er en af de to indehavere af C´est Simple, hvor jeg har fået ordnet min hud, fordi den ikke helt artede sig.

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg ikke er typen, der ligger i flere timer og får trykket bumser ud og smalltalker med en kosmetolog, jeg kan ikke ligge stille og bliver hurtig rastløs. Derfor skal jeg føle mig “hjemme” og godt tilpas i mine omgivelser, så jeg tillader mig selv at slappe af.

{Jeg har selv gjort “nogle ting” for at få min hud på rette spor, så den ikke slår ud, ser træt eller trist ud. Hud har også dårlige dage, men de KAN holdes nede, heldigvis. Læs mere her.}

Mit udgangspunkt for at tage på skønhedsklinik er ikke ligefrem ideelt, vel? Alligevel finder jeg det absolut nødvendigt at tage skeen i den anden hånd, og give min hud en velfortjent behandling. Lidt ligesom at gå til tandlægen, bare hyggeligere!

I den forbindelse, ønsker jeg ikke at spilde min tid. Jeg vil være sikker på, at jeg ikke går ind et sted, og skal føle at jeg brugte en time eller to jeg aldrig får igen, på noget jeg føler jeg sagtens kunne ha undværet. Taty er en for mig troværdig behandler. Dels behandler hun en række af mine venner,  deriblandt Julie Berthelsen, Szhirley og danseren Toniah. Dernæst, har hun en solid baggrund med hensyn til uddannelse og erfaring. Når jeg af min omgangskreds får af vide at C´est Simple lever helt op til forventningerne, tror jeg på det.

Jeg fik en The Signature OSKIA Glow Facial, 75 min til 700 kroner. Læs om den her.
Jeg nød især den del, hvor jeg fik behandling med et OSKIA stearinlys der er lavet af soya-olie, kokosolie og bivoks – tilsat parfume. Taty dyppede penslen i lyset (som også fungerer rigtig fint som duftlys i samme anledning), og påførte den i mit ansigt, hvorpå hun masserede mig. Lyset dufter let af roser, og er tålelig for selv den mest sarte person. Nemlig ikke alle bryder sig om duftlys. Jeg er kæmpefan af duftlys, kokos og soya så win-win til voksfjæs, her.

Screen Shot 2014-02-16 at 9.11.33 AM

Min veninde Line, fik lavet Shellac negle, og da Line aldrig går i andet end sort, var det helt specielt, at hun fik rød lak (holder i ca. 14 dage), en rigtig Valentins-gave til hende selv. Line har ikke lange negle, men jeg synes netop det pryder korte negle, at der bliver gjort lidt ekstra ud af dem.

IMG_5585Hvis du kan lide det simpelt (C´ est Simple) kig ned med en veninde eller kæreste. Det er et lille, hyggeligt sted, gemt lidt væk i en afkrog af det mondæne Frederiksberg. Stemningen er ikke til at tage fejl af. Jeg ønsker Taty og Nanna det bedste med deres fine forretning. Besøg hjemmesiden her

Gå ind på deres Facebook- side her (Masser af anmeldelser).

Prinsesse Maries allé 13, stuen
1908 Frederiksberg C
Taty Silva +45 61 66 74 74
Nanna Miliaras +45 31 41 32 77
info@cestsimple.dk

 

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FDM - travel vil gerne give os en rejse