UNDSKYLD!

Så blev det en realitet

Heldigvis ikke kommet for at blive, men efter jeg havde fået sat de fleste elementer på plads, besluttede jeg mig lige for, at gulvet skulle op og i stedet nedsættes fliser. Jovist, det er lidt besværligt og en bette detour, men hvad gør man ikke for at få sit ønske opfyldt :D

Jeg fandt fliserne på villahandmadetiles.dk  De er fra Marokko og passer perfekt til min smag! Der findes mange fliser og flotte designs, men for mig, handler det om at få det hele til at spille, også på langs sigt for jeg tænker det nok ikke er økonomisk ansvarligt at skifte mening hvert år :)

Fliserne passer til væggen der er grå, gulvet der er mørkt og det kommende marmor der er hvidt og gråt. Selve skabene er højglans og elementerne fra Electrolux  er grå og sorte.

Hvad synes I?
bathroom-alcove-shelves

Sådan kan de se ud

 

15826774_568981269978465_3482404340798660379_n

 

screenshot-2017-02-21-21-39-49

mar1100-1000x1000MIN flise – fransk lilje – den kommer jeg til at stå en del på, hvis I vil vide det!

img_3995
Før – billede af køkken

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

4 kommentarer

 • Nadialina

  Eeeeeej hvor sjovt! Jeg har nogle der minder præcis om dine :o) Ærgerligt man ikke lige kan lægge dem op her i kommentarfeltet så kunne du se hvordan vi har brugt dem derhjemme også i køkken. Det er skide flot med de fliser, altså! Det kan pifte ethvert hjem op. Er det i dit sommerhus?
  Hej fra Nadjalina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Nadialina!
   Ja det er det. Det bliver fint tror jeg. Det er en skam, det ville være en smart feature at have på bloggen. Måske kan jeg foreslå det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Tillykke, det er blevet super flot og stilfuldt:-)
  Jeg forstår fuldt ud dit valg af fliserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Tak! Ja, det var sgu egentlig ikke så svær en beslutning. Tak fordi du læser med. Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDSKYLD!