Kaster håndklædet i ringen

Sådan kommer jeg op om morgenen

img_3524

Jeg er lidt ondt af dem, der ikke drikker kaffe :). Det er nemlig så hyggeligt i kulden, at nyde en varm kop mokka fra morgenstunden. Det ved alle, der drikker kaffe. Mange af os, kan slet ikke komme ud af døren eller ud af sengen for den sags skyld, før koffeinen er indtaget og nydt.  Som det ses, har jeg været udendørs for at tage billedet, for ligesom at presse min pointe frem. Det er altså ret koldt i dag!!

Det er selvfølgelig også rigtig dejligt en varm sommermorgen på det lækkert hotel eller i en lille hytte på en god ferie. MEN da vi ikke kan være på ferie heeeele tiden (jeg kunne godt, men kan ikke-forstår I?) så må det blive i den varme stue i min dejlige morgenkåbe.
Som nogle af jer har bemærket, så står bloggen stille med opslag hvor mit ansigt er med. Det er der en god grund til, jeg har slet ikke lyst til at vise mig, så længe jeg filmer til den tv-serie jeg er i gang med at lave. Det forstår I måske når I ser mig, så snart TV3 går i gang med at lave PR.
Jeg må heller ikke vise så meget, så jeg har valgt at lade være. Især fordi jeg ved at I får et mindre chok.

Alt imens jeg går og venter på, at mit program bliver offentliggjort, fordriver jeg tiden med at shoppe lidt. Jeg har investeret i nogle søde håndværkere, som også går og laver alle Ilse Jacobsens butikker – så ja, de er rigtig gode – og de kommer også et par gange om ugen og ordner lidt hist og her i mit sommerhus. Blandt andet har jeg fået nye køkkenelementer. De er ikke helt på plads, da det har været et arbejde at få logistikken til at gå op med hvad der skal placeres hvor, og så fordi at Ilse er ved at åbne butikker ved Carlsberg-byen, så de har lidt travlt. Men tegningen er lavet og de er gået i gang.

Jeg har altid drømt om:

En indbygget kaffemaskine!! Min er fra electrolux og snart bliver den taget i brug.

picmonkey-collage

Den sættes i et indbygget skab – og den fylder ikke så meget:
screenshot-2017-02-07-09-31-53

Et personligt touch af luksus
Kaffe efter egen smag
Nyd kaffen sammen – servér en kop til alle samtidigt
En kop til dig og en til din gæst
Automatiske funktioner til espresso, alm. kaffe, varmt vand og damp
Aftagelig vandbeholder i fronten: Nem påfyldning af vand
Automatikfunktion til cappuccino: Fuldautomatisk proces hvor både kaffen og mælken laves i én arbejdsgang – naturligvis af maskinen selv
Læs mere om de mange muligheder her

 

Fås blandt andet i disse kæder / butikker – klik her
En af de modeller man kan få, er på udsalg hos Skousen lige nu til omtrent 11.000,- og ellers kan man lave en søgning på pricerunner.dk for de bedste priser.

 

 

Lavet i samarbejde med essencius.dk

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

6 kommentarer

 • Brian Johansen

  Jeg har også en integreret i mit køkken, det er dog en fra Bosch. Den redder min morgen hver dag. Laver super kaffe i div genre. Mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Jeg har været glad for min nespresso men dette er jo en rigtig fin opgradering, som du allerede ved :) God søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Det lyder spændende med dit tv film projekt, glæder mig:-)
  Jeg har også en lækker maskine, dog ikke så dyr.
  God kaffe er et must:-)
  Aften hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Det er så lækkert. Det er virkelig noget der forsøder tilværelsen :D Tak for det, og tak fordi I læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Dyhr

  Sådan en vil jeg gerne have, den er bare virkelig dyr :D
  Lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jackie Lund

  Sådan en har vi også! Det er morgenens højdepunkt med en god, frisk kop kaffe. Der er virkelig forskel på smag. Tillykke med den, den bliver du glad for :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaster håndklædet i ringen