Jeg udfordrer dig: Se det og måske vil dit syn på dyr ændres for altid

Nu kan jeg da bedre forstå hvorfor folk er så glade for Bryggen

Photo on 01-09-16 at 16.16 #5
Hvem har opdraget alle de mennesker på Bryggen? Linse?
:D

De seneste uger har været lidt op og ned for mig, fordi jeg har mistet en jeg holder så utrolig meget af. Jeg elsker ham og savner ham og kan slet ikke forstå han ikke bare kommer hjem til sin egen familie.

Min kat Magnus er forsvundet, men jeg har en ide om, at han opholder sig på Bryggen. Og før jeg ser mig om, er der sluttet sådan en lille virkelig kærlig ring om mig af mennesker der på helt eget initiativ cykler rundt, hænger sedler op, sender billeder, taler med folk, spørger ind til mig, tager med mig ud og kigge, rapporterer tilbage. De er Magnus´ venner først og fremmest men hvor er det bare så fantastisk at mærke menneskers opbakning på den måde. Det er da pisse sødt af dem. Det behøvede de slet ikke og så gør de det bare. Jeg har virkelig noget på karma kontoen der skal returneres eller også er jeg bare ved at få returneret noget jeg selv har givet ud, jeg ved det ikke, men det er hvertfald en meget dejlig følelse! Sikke et sammenhold, det kan de da godt være stolte af derover.

Tak fordi I spørger ind til ham, holder øje, sender billeder og opbakning fra hele landet og i det hele taget stadig holder øje med min Magnus. TAK!!!

Også til mine egne naboer på Skibbroen og Havneholmen. Jeg føler mig ret heldig!

IMG_1763

Bemærk hakket i højre øre. Han er øremærket og muligvis set på Bryggen ved Nokken eller i et villakvarter hvor der holder en blå bil i indkørslen. Der er nogen i det hus der nok giver ham noget mad.

Kh. Kira

2 kommentarer

 • Jannie Frost Gertsen

  Årh er han ikke kommet hjem endnu??
  Det er sguda ikke til at holde ud..
  Jeg håber med dig❤️🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg har mødt sådan en lille mis på fælleden et lille stykke fra den sti der løber ud mod Nokken.
  Ved ikke om det lige er din, så tæt var jeg ikke på den – Men den jeg så, skød jeg til at være lille af natur eller en stor killing, hvis det gir mening.
  Tænkte på den da en fælles ven delte efterlysningen på facebook.
  Jeg så den en morgen kl 8, ved ik om du kan bruge det til noget…

  Håber du finder den igen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg udfordrer dig: Se det og måske vil dit syn på dyr ændres for altid