Sagen om Oliver - Olivers far fortæller:

Seksuelt misbrug ignoreret 51 gange – hvorfor bliver det egentlig ved?

oliver del1

Måske husker I, at jeg hjalp en pige (klik her) der blev udsat for seksuelt misbrug i hjemmet hvor Favrskov Kommune undlod at gribe ind. Det samme gjorde diverse politikere. Sagen er langt fra slut, den slutter ALDRIG for dem, det gik ud over, men stedfaren er dømt i retten men har anket. Favrskov Kommune – de ignorerede en række indberetninger – IGNOREREDE. De er STADIG ikke stillet til ansvar. Man forstår ikke hvordan det kan få lov at at fortsætte. Det er så åbenlyst og så sker der alligevel ikke noget. Er det bare nået dertil, hvor man skal acceptere Ankestyrelsen og kommunernes inkompentente ansatte? Det synes jeg ikke.

SÅDAN KAN DU HJÆLPE OLIVER OG HANS FAR, SÅ DE KAN BLIVE GENFORENET – KLIK HER

Videre til Gladsaxe Kommune. Og Olivers sag. Det er en sag, som jeg blev spurgt om jeg ville støtte op om, efter sagen om Solstråle (hvis nye familie som I var med til at hjælpe, jeg stadig er i kontakt med løbende). Her er det altså Gladsaxe Kommune, der bliver ved med at dække over en sag ved at smide sagsakter væk, lyve, true og bruge Oliver som våben og hvor både faderen, to psykologer og en lang række andre fagfolk, har indberettet familiemedlemmer for seksuelt misbrug. Altså moderen hvor drengen bor. Men der bliver ikke gjort noget.
(Her tager vi os til hovedet i fællesskab).
“At beskytte børn mod overgreb er et emne, der står så højt på den politiske dagsorden, at regeringen har udarbejdet en ny ’overgrebspakke’, som trådte i kraft tidligere på ugen. Den er en konsekvens af ’chokerende eksempler på, hvor galt det kan gå, når den kommunale sagsbehandling svigter over for udsatte børn og voksne’, som daværende socialminister Karen Hækkerup (S) sagde, da loven blev vedtaget af et enigt folketing 14. maj.”

Den lov ses gerne brugt i praksis, Karen.

Jeg gerne vil give Oliver omtale, fordi jeg synes det er meget bekymrende, at man ikke lytter til et barn der skriger på hjælp. Selvmordstruet. Truer med at slå andre ihjel. Kommer med skrækindjagende og afslørende detaljer om, hvad han bliver udsat for.

Det er både set, hørt og dokumenteret gentagne gange at pædofile vælger at finde deres arbejde et sted hvor de kan komme tæt på børn. Og selv om det kan lyde langt ude, så sidder der nogen i de ansvarlige myndigheder, der kan lide børn på den helt forkerte måde, ellers kan jeg ikke forestille mig hvorfor man ellers bliver ved med at blandt andet  ignorere 51 indberetninger om seksuelt misbrug. På Olivers FB side ligger 6 links med pædofildomme til danske myndighedspersoner. KLIK HER

​Sagen kort:
51 underretninger om sexovergreb, vold, trusler og omsorgssvigt fra en lang række professionelle og myndigheder. To psykologerklæringer skriver: ”
Seksuelle overgreb, vold og trusler i hjemmet siden 4 års alderen. Fra den nære familie og ukendte voksne. Selvmordstrusler, livstruende. Øjeblikkelig hjælp påkrævet”.

Oliver blev igen og igen overladt alene til hovedmistænkte op til videoafhøring.
”Intet problem” mente Gladsaxe kommune, bla. i medier, og efter 19 ugers trusler og tæv ændrede Oliver forklaring.

Oliver er i dag 9 år og stadig i hjemmet. Hans mor og far gik fra hinanden da han var meget lille.
”Alt fint hos Oliver” mener Gladsaxe kommune. Oliver selv til kommunen: “Hvorfor får I penge for at tale med mig, I er jo bare ligeglade”. Oliver har truet med selvmord siden 6 års alderen og truede for nyligt igen med selvmord i skolen.

Flere partier har kaldt socialministeren i samråd om Oliver. Socialrådgivere og psykologer skrev om sagsbehandlingen:
“Rystet”, “chokerende”, “ikke lovpligtigt psykologisk og fysiologisk undersøgt, tværtimod har kommunen forsøgt at overbevise ham om, at han ikke har oplevet overgreb”. ”Barnets rettigheder på alle måder krænket”.

Efter 3 års forgæves kamp for at få Oliver psykolog undersøgt og beskyttet, nægtede Olivers far at aflevere sit barn og gik under jorden med ham. De blev 7 uger senere fanget og adskilt, på vej til børnepsykolog, 300 meter fra psykologen. Far blev sendt direkte i varetægtsfængsel og senere idømt fængselsstraf, Oliver blev sendt hjem til sine krænkere og ved ikke, om han ser sin far igen. Alt samvær nægtet, trods dokumentation for, at Oliver havde det godt og ikke ønskede at komme hjem. Oliver har i dag ikke set sin far i to år og fortæller i kommunens akter, at ”min far sidder i fængsel mange år til jeg bliver voksen”. Gladsaxe kommune har i seks mails nægtet at fortælle Oliver sandheden.

Jeg har valgt at give ordet til Olivers far, samt en psykolog og en borger, der begge gik ind i sagen efter at have hørt skjulte lydoptagelser med Olivers beretninger. Om overgreb
”I hjemmet, familien og ukendte voksne” som psykologen skrev i sin erklæring.
Ingen af dem kendte Olivers far, før de gik ind i sagen.
Dette er en omfattende sag, men faktum er, at Oliver stadig er hos sine krænkere: Moderen og familien.
De færreste ved, at kvinder står bag 25% af seksuelle overgreb på børn ifølge børnehusenes årsstatistik. Oliver har givet tydeligt udtryk for, at han som fireårig, har været i kontakt med en “tissekone” og hvad han gjorde ved “den” og også sagt, at han ikke måtte sige det til nogen. Ting, en fireårig dreng naturligvis ikke bør have kendskab til!
Læs resten af Olivers historie og faderens syn på sagen og hans oplevelser her (del 2)
Læs en borgers beretning, der ønsker at hjælpe Oliver her (del 3)
Læs en professionels udtalelser her (del 4)

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sagen om Oliver - Olivers far fortæller: