Sukkerfri brownie: I spurgte, jeg lavede

Nærmere info om træning i KURBADET FITNESS by KIRA

IMG_7441

Så nærmer tiden sig til den officielle åbningsdag. Jeg er ved at lægge sidste hånd på tiderne, da jeg ved at flere ønsker morgenhold. Bemærk venligst, at der vil komme nogle ændringer i tiderne på den dertilhørende side om personlig træning på KURBADETS side . Dette er kommet sig af, at jeg gerne vil tilgodese så mange som muligt, og føler jeg kan gøre dette, ved at ændre i tiderne og få implementeret morgenhold.

Jeg er så småt begyndt smugtræning i “mit” nye gym, og har nu haft op til flere klienter til træning. Både i center og i det opvarmede bassin. Det er ikke kun for gamle mennesker, næh, det er for alle der har lyst til anderledes træning- virkelig god træning, og så kan dem der har ondt grundet gigt og andre plagsomme lidelser have rigtig stor gavn af aqua fitness. Der er ingen frygt for at drukne hvis ikke man kan svømme, de fleste kan bunde. Selv mig!

IMG_7564 IMG_7565
Tirsdag den 17.marts på selve åbningsdagen, har jeg mere eller mindre fuldt hus, så jeg regner med at holde åbent hus  næste tirsdag, altså den 24. marts. Mere om dette den kommende uge.

Jeg glæder mig meget til at præsentere jer for de endelige holdtider og I kan sådan set kombinere det med en kostplan, så skal I nok komme i form.

UPDATE:

HOLDTIDER

TIRSDAG:
Kl. 7.15– 8.15 Fællestræning
Kl. 16– 17 Burn 24
Kl. 17.15- 18.15 Vægttabshold

FREDAG:
Kl. 7.15 – 8.15 Burn
Kl 8.15- 9.15 Vægttabshold
Kl. 17 – 18 Fællestræning

HVER ANDEN LØRDAG: (LIGE UGER)
Kl. 9 – 10 Fællestræning
Kl. 10 – 11 Vægttabshold
Tilmeld dig et hold via KURBADET 7060 6020. Du kan kun booke plads i kalenden såfremt du er medlem.
OM HOLD:
Burn 24 60 min
Burn 24 er en træningsform der giver sved på panden og efterforbrænding i 24 timer! Kombinationen af styrke- og kredsløbstræning er optimal til dem der ønsker mest muligt ud af deres træning – også bagefter. Alle kan deltage, da træningen er målrettet dig og dit niveau.
Ubegrænset træning på alle hold, undtagen vægttabshold.
120 kr. pr. gang uden medlemskab = gæstekort.
Max 6 deltagere pr. hold. Kontakt KURBADET for mere information.
Fællestræning 60 min
Personlig træning med et touch af holdstemning. Med kun 6 deltagere pr. hold tilrettelægges din træning individuelt. Der undervises bl.a. i øvelser indenfor HIIT (High Intensity Interval Training) samt interval- og styrketræning. Få finpudset din teknik, og lær hvad det vil sige at træne effektivt. Alle kan deltage, da træningen er målrettet dig og dit niveau.
120 kr. pr. gang uden medlemskab = gæstekort.
Max 6 deltagere pr. hold.

Følg med på Facebook her eller send en mail eller ring til KURBADET by ILSE JACOBSEN, de er der altid til at svare på spørgsmål, og det er også her I skal booke tider.

Jeg er blevet så glad for det smukke wellness hus, at jeg allerede har booket tid til selvforkælelse senere denne måned.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri brownie: I spurgte, jeg lavede