Dette indlæg vil du ikke gå glip af: Madpusheren

Mit værste nytår – ever!

Vinderen af høretelefonen er fundet :)
Tine Søndergaard, stort tillykke med præmien. Tak til alle for at have deltaget.

Nu skal I fanme høre en røverhistorie. En sand en! Hold fast, for den er vild.
Jeg boede off and on i LA fra 2001 – 2005. Jeg ELSKEDE det, fordi der er så mange ting man kan lave, solen skinner næsten altid, jeg havde nogle fantastiske venner i byen og jeg var bare i det hele taget rigtig glad for atmosfæren og den livsstil der følger med.
En jul, hvor jeg var der alene uden familie, savnede jeg selskab. Det var 2004, tror jeg nok. Jeg tog derfor kontakt til en tæt veninde – lad os kalde hende Malene – og spurgte om jeg måtte invitere hende til LA fra Danmark over nytår. Altså som i at jeg betalte billetten for hende.
Det var hun meget interesseret i, og aftalen faldt på plads.
Jeg havde i et års tid set noget til en skuespiller hvis navn jeg vil undlade at nævne, vi ved jo hvor glade de er for at sagsøge folk i USA. Jeg kan da nævne, at han er en af hovedrollerne i et tv show der hedder CSI som Malene fulgte med i, og derfor blev hun jo ekstra begejstret, da jeg så nævnte at vi skulle holde nytår med ham på den klub han ejede en bid af, den gang.

Vi startede hjemme hos ham med maden, og under dette festlige indslag, kunne jeg godt mærke, at Malene synes at min date var mere interessant end hendes. Jeg vil gå så langt som at sige, at det havde hun ikke lagt skjul på siden hun ankom til staterne. Men da hun opdagede at der ikke var så meget at gøre, kastede hun sin kærlighed på hans assistent i stedet.
Som aftenen skred frem, blev hun dog alligevel træt af min dates assistent og vendte igen opmærksomheden tilbage på min date. Til alle gæsters store forbløffelse og irritation. Det blev mere og mere pinligt.
Vi sov alle hos min date og her var der sådan set soveværelser tilegnet dette.
Men Malene insisterede på, at vi skulle være i vores værelse. Altså at hun også skulle sove i vores seng. Hun blev bedt om at gå i seng hos sig selv eller assistenten, hun skulle sådan set bare finde et andet sted at sove og lade os være. Det var en klar besked fra os begge. Det var så underligt og upassende, at hun blev ved med at insistere på at sove hos os.

Næste morgen, gik jeg ind i stuen for at tage et telefonopkald fra en dansk veninde. Igen var Malene på spil, som sådan en kop med sand i bunden var hun tilbage som om at hun slet ikke var blev bedt om holde sig helt i ro. Dog lidt mere ædru end dagen før. Igen insisterede hun på at hænge ud i vores værelse. Hun fik lov til at sidde på sengekanten og pludre lidt med, men jeg var ærlig talt en smule træt af hende. Eller meget, for at sige det som det er.
Jeg gik ud for at tage telefonen, og 10 minutter inde i samtalen, gik det op for mig, at døren var blevet ukket ind til soveværelset og da jeg blev mistænksom, gik jeg over og åbnede den. Hvem fandt jeg nøgne i sengen i gang med en omgang sex for fulde gardiner? Jo- jo! Den er god nok!
Hun sad helt nøgen oven på ham, han så forvirret ud og jeg smækkede døren og gik. Faktisk tror jeg nok han spurgte om jeg ikke ville være med. For real.
Tak som bød, jeg springer lige over. Hej-hej! Kan man bebrejde ham? Ja det kan man da helt sikkert. Men så tænker jeg, at hun ville jo så gerne demonstrere at hun ved hvor den sidder og hvad den skal have at spise, at han bare ikke kunne nære sig.

PicMonkey CollageHer er nogle af mine gode venner. Dina øverst (billedet er taget her i Danmark fra Terre Des Hommes velgørenhedsarrangement), det næste er Tall Goddess og jeg taget på burlesque klubben Forty Deuce i LA, det tredie er fra hotellet The Palms i Las Vegas på modelopgave for Trashy Lingerie  (berømt undertøjs og costume butik) og det sidste er Bruna, Coco og jeg på klubben The Dive i LA

Jeg valgte at køre hjem, pakke hendes ting og plante dem foran min aflåste hoveddør.
Hun kom kort efter, kørende i en taxa med hans tøj på, (jeg havde taget tasken med al tøjet i)  en vildrede af noget bollehår og et tåbeligt blik i øjnene. Hun var helt sikker på, at her var da et venskab der kunne repareres. Lige så lidt som det gik op for det tungnemme menneske at der ikke var noget at komme efter, lige så meget gik det op for mig, at pigebarnet har en hæklefejl i kysen, og det bestemt ikke var en jeg skulle have noget med at gøre med igen, som i nogensinde. Ham assistenten følte sig nok heller ikke for smart. Her har hun siddet på skødet af ham hele aftenen i mangel af bedre, og så fiser hun lige op og knalder hans ven, mens hans date taler i telefon.
Jeg har ikke talt med hende eller ham siden.
Jeg mener, hvem gør sådan noget?!

Jeg husker nu, at hun bankede på døren om morgenen for at undskylde sin opførsel. Hun var nærmest på knæ, for at sige undskyld,  kan man vel sige. På sin vis. ;)

Vil I vide hvor hun boede på resten af turen? Hos ham. Han havde ondt af hende. Jeg tilbød hende ellers at pege hende i retning af et Motel 6 så hun havde et sted at bo, men det var nok ikke helt fint nok.

Det er omkring 10 år siden, og jeg glemmer det aldrig. Det var noget af det mest surrealistiske jeg har oplevet. Desværre har jeg haft flere veninder kendte som ukendte, der er gået gennem isen lige på det punkt. Det er som om at mine mænd bare har været mere interessante end det de selv kunne finde, og det har givet anledning til eksempelvis en der har sendt nøgenbilleder af sig selv til en jeg sås med, en der har datet en efterfølgende jeg har ses med uden af at fortælle mig om det, men lod som ingenting selv når vi alle tre stod i det samme rum spillede de dumme og ja, sådan nogle ting.
Man kan jo spørge sig selv hvor jeg støver mine veninder op, men jeg tænker der er ryddet meget godt op nu. Jeg er ganske godt tilfreds med tingene som de er, også med den mand jeg har. :).
Jeg ved godt, at vi alle begår fejl og gør ting vi fortryder og jeg kan tilgive meget, men Malenes stunt tager nu prisen over dem alle. Og det er selvfølgelig ikke tilgivet, hvis hun eller andre skulle være i tvivl.

Kan du slå den? Brug kommentarfeltet. Jeg giver en god præmie til den der har den bedste historie. Jeg trækker vinderen den 15. januar 2015.

Vind disse høretelefoner for den bedste – værste historie fra dit nytår:
BackBeat FIT

Det er et trådløst headset med navnet BackBeat FIT fra Plantronics , der blandt andet udmærker sig ved

– Brug af Bluetooth (ingen forstyrrende ledninger)

– Designet til seriøse træningspas (bliver siddende)

– Regn- og svedafvisende

– Indbygget mikrofon

Kort sagt – en god træningsmakker! Du kan læse mere om BackBeat FIT her

Vejl. Salgspris er 999,- kr.

20 kommentarer

 • Simрly wish to say уour article is ass amazing. The claгfity inn your post iiѕ
  just spectɑcuⅼar and i can assume you’re an expert on this subject.

  Fine with your permission allow me to grab your feed to ҝeeⲣ updated with forthcomіng ρost.
  Thanks a mіllion and please carry onn the enjoyable work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  3 år siden. Havde spist og hygge i gode venner/inders lag. Efter vi havde skålet ind, skulle vi i byen. Da vi kom til stedet, vil ikke nævne nogen navne. Blev jeg grinet af og peget på at de 3 dør hvorefter jeg blev spurgt “Tror du selv du kommer ind her, sådan som du ser ud? Det er ikke nok at tage et flot jakkesæt på når man vejer 200 kg for meget”
  Tog en taxa direkte hjem!
  Lorte aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Pedersen

  nytår 2013 for der havde vi et par måneder inden haft indbrud så humøret var lavt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Scherer

  Min væreste nytårsaften var da jeg var 11 år, var jeg ude med min veninde og to kammerater. Vi gik og fyrede småkrudt af, som vi ( piger) havde fået af vores forældre. Men drengene havde fået fat i en kasse strygere. (De kan sige et frygteligt bang) men drengene havde dem i en tændstisks æske, og mange gange i løbet af denne aften, kastede den ene af drengene, en tændstik efter mine fødder. Han strøg den hen ad æsken, jeg troede jo at det var en stryger, og hoppede væk og skreg, som en tøs. Fordi jeg skulle ikke have noget skade på mine fødder, og jeg blev pisse bange. Men sidst på natten, der gjorde han det igen og der tænkte jeg, at nu skulle jeg ikke hoppe nogle steder hen, nej nu skulle jeg vise ham at jeg ikke var bange. Men ak ak mine stakkelse ører, det var så der at han så valgte at smide en stryger, og ikke en tændstik, det sagde BANG lige ved mine fødder. Jeg havde hyletone for mine ører i en uge, og der gik meget lang tid, for end at jeg snakkede med ham igen. Fordi jeg var tossede! Idiot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Nielsen

  Den værste var nok da jeg var der 7 år og jeg havde en hundeproppistol. Først gik den af i min hånd og jeg tudet pænt. Men hoppede op på hesten igen og skulle prøve igen. Så gik den af så jeg fik det på min brystkasse. Av for pokker. Så var min aften ødelagt og jeg har ikke haft noget med fyrværkeri at gøre siden da.
  Håber virkelig at vinde selvom min historie ikke slår din. Men 2015 er året hvor jeg bliver løber (er bestemt besta) og så skal der ordentlig udstyr til musikken ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jill

  Skal det være en dårlig historie fra nytårsaften af?? For hvis ikke har jeg også en meget slem en :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Søndergaard

  Jeg stod klokken 00.00 sidste nytår og kyssede min hund farvel. Hun var blevet bange for fyrværkeriet, og fik væltet et tung smedejerns gitter ned over sit ene bagben. 3 brud på benet, og hun stod ikke til at redde ;( Hun var min første hund, og betød noget helt særligt for mig. Oven i det var jeg højgravid, og sorgen satte gang i veerne, så jeg nær havde født 2 måneder for tidligt. Gudskelov fik lægerne stoppet veerne, og jeg gik tiden ud. Det var den værste dag i mit liv, og jeg glemmer det aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Jeg kan nok ikke slå den :-) Men min værste nytårsaften var den som jeg troede ville blive min bedste.

  Jeg var på skitur i Sverige med min familie – vi var 10 mennesker afsted og min kæreste, som jeg for første gang skulle holde nytårsaften med og kysse med på slaget tolv. Hele turen havde været skøn, nytårsaften var det sidste brag og det skulle bare fejres på fedeste vis!

  Aftenen startede godt i hytten med at gøre klar og hælde champagne i glasene og spise lækker mad.
  Min kæreste drikker ikke rigtig og det glemte han vist nok, for han drak en hel flaske inden klokken nåede at blive tolv. Vi tog med taxa til en bar med høj musik og glade mennesker – vi kom sent så vi kunne ikke komme ind, så vi måtte stå ude i frostgrader og med meget lidt tøj på og ønske godt nytår i sneen. Men jeg opdagede langsomt at den flaske min kæreste havde drukket begyndte at påvirke ham. Han gik fra meget glad ved midnat til rigtig dårlig 00.10. Vi gik på toilettet hvor jeg kunne høre ham kaste op og da vi kom ud igen var alle på vej tilbage til hytten, som altså lå en-to kilometer væk.

  Jeg måtte støtte min kæreste for han var simpelthen æskestiv, og ligepludselig gik det op for mig at jeg gik der med min plørefulde kæreste om armen ALENE (alle var forsvundet) i frostgrader og sne, og der var ingen lygter, så der var også kulsort med skov omkring os – ikke just betryggende når nu kæresten ikke kan redde en hvis der kommer ulve eller monstre forbi.
  Sneen lyste just nok op så man kunne se min kærestes sorte opkast pletvis ligge langs vejen.

  Da vi kom tilbage til hytten kom han i seng og fik en spand til at gøre sit arbejde og jeg måtte skuffet gå ind i stuen, hvor en af mine familiemedlemmers veninde sad, for alle andre var gået i seng! Her gik jeg og tænkte det var en rådden aften, men at vi selvfølgelig tog tilbage for at feste og fejre, men der tog jeg fejl. I stedet brugte jeg min nytårsaften på at sidde og snakke med den her veninde til kl. 4 om natten.. Ikke lige hvad jeg havde forestillet mig.

  I kan tro min kæreste fik onde øjne dagen efter – ikke nok med at han havde drukket sig bevidstløs og ødelagt vores første nytårsaften sammen, han havde også besluttet at gøre det på den første ferie med min familie. Han var meget ked af det og undskyldte mange gange, og på trods af den brøler, er vi stadig sammen :-)

  I år tror jeg bare jeg bliver hjemme og ser en film – de der nytårsaftener er så overvurderede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Mit varste nytår var da min kærste og jeg bliv indvigert hjem til min en af mine venner. Og da jeg var ud for at ryge så jeg min kærste og beste ven kysse. Og sener på aften fandt jeg dem på loftet hvor de hade sex. Det glemmer jeg aldrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ååååh nytår…. :(
  Personligt har jeg meget få gode minder fra nytår.
  De første 12-13 år var jeg, uforklarlige årsager, faktisk syg HVER EVIG ENESTE nytårs aften.
  (I shit you not)!
  Jeg tilbragte aftenerne på sofaen men brækspand, kun lige ude og kigge på fyrværkeri kl 12 og så i seng.

  Det ene år kastede jeg endda op ud over gulvet på apoteket, en meget fin dame der stod foran os i køen i sin fine pels, var så sød at hjælpe min mor med at tørre op.
  Et andet år var vi ved at blive skudt ned af en kæmpe raket.
  Vi var altid hos min moster og onkel, deres terrasse er forhøjet og vi alle 7 stod derude og kiggede da min råber ” IIIIIND!!! IND MED JER”
  vi når alle ind, på nær min far. Raketten springer oppe under udhænget ved terrassen og op af ryg/nakke på min far.
  Heldigvis havde han din læderjakke på, så soddet kunne lige børstes af og kun lidt af håret(af det han havde) blev svitset lidt :) heldigt!!!!

  Et år skulle mig og mine veninder holde nytår hos mig da mine forældre var ude. vi skulle blive en 10-15 stykker. Vi endte med at sidde 3 fordi alle meldte afbud dagen inden nytår!!!!

  Forrige år fandt jeg ud af at min daværende kæreste havde været mig i juleferies hvor han havde mødt hende her og så også nytårs aften hvor han havde lukket sin gamle roomate ude så de kunne være alene…
  Desuden fandt jeg senere ud af at han havde afluret min dankort kode og brugt alle mine penge så jeg ikke kunne komme hjem til Sjælland og se min familie. Jeg var den gang på dagpenge og havde ikke meget at gøre godt med og derfor skidt økonomi og havde dårlig samvittighed over at kigge på netbank. Så 10.000,- fattigere på 3 måneder, var min dyre lektie!! :(

  Sidste år skulle jeg arbejde… Alle mine veninder havde lagt andre planer med spisning osv. Jeg var inviteret op det ene sted af min veninde, men da de mennesker hun skulle være sammen med ikke var nogen jeg gad bruge tid på havde jeg købt en champagne og et stykke kransekage fra Føtex og havde planlagt en nytårs aften alene.

  Det skal lige siges hertil at de mennesker til festen har jeg mødt før i byen. De har været meget ubehagelige, svarede ikke hvis jeg spurgte dem om noget, jeg blev generelt bare ignoreret og hvis de snakkede til mig, så snakkede de ned til mig. Så hellere en aften alene og tidligt i seng!

  I år skal vi holde nytår hos mig i min lejlighed i Odense! Vi bliver 7 og skal have dejlig mad og massere af drikke :)
  Håber alt går godt! Det er i hvert fald det skønneste selskab <3

  Glædelig jul og godt nytår!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha svenningsen

  det er hvad man kan kalde for den værste start på det nye år!:(.

  Altså jeg tror ikke at, det her slår din historie, men man kan nu prøve

  Det skete faktisk sidste nytår,
  Jeg havde besluttet mig for at holde nytår sammen med min “flirt”, og det var meningen at vi skulle starte nytåret rigtig godt, men det kom vi så ikke til alligevel. Først så tog vi hjem til at hans veninde, og drak lidt der.
  (Skal lige siges at vi havde kysset lidt/flirtet lidt inden da)
  Så begyndte der at dukke flere mennesker op, og ud af det blå var hans ekskæreste der.
  De snakkede ikke rigtigt sammen, mig og ham holdte os for os selv, og snakkede med hans veninde, så kommer ekskæresten over og siger at de skal snakke.
  Så jeg sidder der alene, kender ingen andre end hans veninde(som hed Hjørdis)
  Så jeg følte mig lidt utilpas.
  Jeg gik rundt i huset for at lede efter dem, men kunne ikke finde dem.
  Da de kom tilbage, så fik jeg besked på at vi skulle over til hans eks og fejre nytår, og nu begyndte jeg at føle mig endnu mere utilpas, fordi at hans eks ikke kunne lide mig..
  Da vi kom derhen, så var han så stiv, at han begyndte at fyre noget krudt af, at han næsten ramte hans ekskæresten ekskæreste, og hans venner. Så der blev jo også bare lige en slåskamp ud af det drama, og det endte så med at gå ud over mig, fordi at så kom pigerne hen til mig, og bitchede over at jeg var sammen med ham, og at jeg kom derhen.
  da jeg fik fat i ham igen, så tiggede jeg ham om at vi skulle gå, men det ville han ikke.

  Så vi satte os ind i stuen, og igen jeg holdte mig for mig selv, ham jeg var sammen med han, havde bare efterladt mig. For at “snakke med hans eks”.

  Da vi endelig, gik derfra og hjem til Hjørdis igen, følte jeg mig mere lettet,
  Men det gik nu ikke helt så glat igen.
  Vi alle sammen faldt i søvn hos Hjørdis, selvom det nu var meningen at mig og ham(Jacob) skulle sove hos hans ven.
  Vi tog så også derhen, bagefter.
  Der gik mig og Jacob op på loftet, og slappede af og “hyggede os”
  Men det var ikke det værste, det værste var, at han havde kneppet han eks, der om aftnen. Også mig om morgenen.
  Men kan bare være nogle svin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninja P

  1999-2000 Årets nytårs fest var stablet på benene..
  Alt gik galt, da jeg kom til stedet vi skulle holde det (en venindes lejlighed) efter arbejde kl 15, var intet gjort klart, ekstra borde og stole var ikke hentet, og jeg skulle i gang med at forberede forretten og velkomst drinks. Stress fra start af, da gæsterne kom, måtte en af dem smide jakken (vi havde tema, galla) og smøge ærmerne op og hjælpe mig. Da vi endelig fik gjort bordet klar og tændte op i fondue gryderne, startede vi med at brænde det meste af dugen af, da der var spildt sprit ud over bordet, vi fik redet det meste og var så klar til at spise da ovnen gik i stykker, og vi ikke kunne åbne lågen mere end 6-10 cm og derfor ikke kunne få vores kartofler ud. Vi måtte lirke fade ind med nye kartofler, som vi kunne lirke ud igen.. Klokken 24.01 dryppede det med champagne fra loftet til trods for vi havde bedt gæsterne om ikke at ryste deres champagne først, og da alle var nede og skyde fyrværkeri af, var 2 gæster ved at komme op og slås, da den ene havde fyret krudt af efter en andens kæreste som havde sin nye og meget dyre julegave jakke på, som nu havde fine brænd mærker. Jeg satte mig ned på gulvet i køkkenet og tændte en smøg, til trods for jeg på det tidspunkt ikke havde røget i over et år. Kl 01 gik jeg hjem, slemt skuffet over mine minder fra årets nytårs fest 2000.

  Måske ikke lige så slemt som din Kira, men det er en aften jeg stadig husker som værende stress fra start til slut.
  Godt nytår til dig og dine kære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ikke nytår, men jeg har brugt juledagene på den her sindssyge historie.

  4. November i år satte jeg vores au pair som kun havde været hos os i 2 uger, på et fly til Cape Town for at være sammen med sin familie i den svære situaiton hvor hendes far havde fået konstateret kræft i hjernen. I de følgende 7 uger er vi løbende blevet opdateret og i mandags fået den forfærdelige nyhed om at han døde. Begravelsen skulle foregå i Frankrig hvor forældrene bor og hun vidste derfor ikke hvornår hun kom til Dk så hun kunne få sine ting og aflevere vores.

  Mærkelige sammenfald på facebook med opslag om drinks på D’angleterre dagen efter vi fik nyheden om dødsfaldet, et dejligt julebilledet som moderen lagde op med tekst om at de havde det dejligt. Begge opslag uden kommentarer fra famile eller venner om at det var en svær tid og så det faktum at faderen likede de opslag gjorde os mistænksomme.

  I går accepterede faderen, fb venskab med mig og man må sige at det cementerede vores mistanke om at alt hvad hun har fortalt os er løgn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sletting

  Åh gud…. :(
  Hvor er jeg ked af på dine vegne, at du skulle opleve så grim et nytår. fy for den….

  Jeg har kun gode i tasken, som er meget mindre vilde, men som slår alt og har givet mig minder for livet.

  Jeg er vokset op med, at hele min mors side af familien, samles ved min onkel og tante. Vi børn var med, fra vi var helt små.
  For mig var nytår magisk og en aften med endeløs glæde, bordbomber og glitterstads alle vegne! – samt knaldperler og dåser med farvet skum i lange stræge.

  Huset var pyntet, vi var klædt på til årets fest og maden var ubeskrivelig.
  De voksne fik holdt deres nytår – jovist, de fik da vin hele aftenen og min moster lærte mig mange unoder – men det hele holdt på et passende niveau.

  Jeg faldt altid i søvn på sofaen. kl 24 blev jeg forsigtigt vækket ved at enten min far eller mor bar mig i deres arme, så jeg kunne se de flotte farver på himlen.

  Nytår har aldrig været magisk siden jeg var barn! intet kan toppe min barndom :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvorfor har jeg på fornemmelsen, at det var George Eads?..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katie v

  værste nytår: hørte min kæreste og bedste veninde kysse blive kærester gennem babyalarmen ved vores barn på ca 1år.
  Needles to say er vi hverken kærester eller venner mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min værste nytårsaften var for snart 10 år siden. Jeg var lige flyttet hjemmefra, til en by langt væk hjemmefra, havde dumpet min eksamen og var gået fra min kæreste gennem flere år. Nytårsaften skulle være en fest med mine veninder, hvor jeg skulle glemme det hele. Jeg havde en fest indtil vi skulle med taxa til diskoteket – kulden fik alkoholen til at slå ind og jeg var helt væk. På diskoteket kastede jeg op på gulvet og sov på sofaen, indtil jeg blev smidt ud i minusgraderne – uden jakke, uden telefon og uden mine veninder. En venlig sjæl inviterede mig hjem på hans sofa, hvor jeg kunne sove rusen ud. I mellemtiden gik mine veninder byen tyndt i flere timer for at finde mig, da de var bange for jeg var selvmordstruet. Da de fandt mig var jeg for fuld til at forstå deres bekymring, men som alkoholen fordampede, dukkede den dårlige samvittighed op – jeg fik virkelig ødelagt deres nytår (og sikret dem et par dages forkølelse).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dette indlæg vil du ikke gå glip af: Madpusheren