uldtot i sparkedragt på årets VÆRSTE dag!

Har DU haft en Tycho Brahes dag? Del gerne dine oplevelser i kommentarfeltet, så føler jeg mig heller ikke så alene!

Åhhhhh, LORTE WEEKEND!
Godt nok er det tirsdag i dag men jeg er først kommet mig over en weekend der sled mig op!
Søndag:
Skal på loppemarked som jeg har glædet mig SÅ meget til, men ender med at komme to timer for sent, og det er ikke godt for salget, ligesom! Læg så tiden oven i, hvor jeg skulle stille frem og der var alle jo godt i gang med at sælge fra deres stade.
Presenningen blev ved med at løsne sig fra traileren. Nogle af tingene fløj af, så jeg måtte også ud og samle op. Det tog mig halvanden time at køre ikke engang 20 km fordi jeg hele tiden skulle stoppe og sætte den fast og fordi jeg ikke kunne køre hurtigt med den trailer og den dumme presenning bag på.

Jeg når så frem og ser de har flyttet det, og ringer til min veninde fordi der står det er den rigtige adresse på deres hjemmeside men nu er det så flyttet på den modsatte parkeringsplads udendørs hvilket jeg HADER. Jeg vil KUN have indendørs loppemarked i tilfælde af at det regner som det jo oftest gør i det her lorteland. (Jeg kan mærke jeg er ved at blive helt hidsig igen!)

Jeg må så finde en måde at vende på med traileren. Det tager i sig selv hvertfald fem minutter da jeg holder et smalt sted og jeg ikke er god til at køre med sådan en.

Nå, endelig er jeg ude derfra og skal så lige finde ud af hvordan jeg kommer derover. BANG! Impliceret i et biluheld. GREAT.
Da det er overstået tænker jeg at jeg nok bare sku ha lyttet til mig selv for flere timer siden og droppet det dumme loppemarked. :-(
Jeg vælger at gå derind alligevel, og ender selvfølgelig med at smadre fire flasker, en tallerken og et glas. Ikke på een gang men sådan spredt godt ud over dagen.

Det var ikke det store salg i år sådan generelt, da alle araberne er rejst og det er som regel dem der kommer og køber. Det var bedre forrige år da jeg var der sidst.

Nå, men på vej hjem skal jeg aflevere noget til min far, og det viser sig at jeg ikke har fået afleveret det hele så jeg må vende om. Det har været en lang dag, forbi lossepladsen med det sidste ragelse og så alligevel skal jeg lige bruge tyve minutter ekstra på at køre tilbage igen. ÆV!

Da jeg kommer hjem, smadre jeg en glaskande og en skål. Skålen flækkede mens jeg spiste af den.

Det er da nok det man kalder en Tycho Brahes dag. Derfor valgte jeg at dedikere mandag til min kæreste og en god film.

Her spiser jeg chokolademousse mens jeg prøver at fremtvinge et smil, et lidt anstrengt et af slagsen! (Chokomousse for dem på diæt: pisket æggehvide, sukrin og chokolade proteinpulver i fryseren med lemon budding, den slags uden sukker og fedt).

Puhaaaa! Håber i dag ikke bliver lige så slem :-( Jeg kan godt mærke at projekt bodybuilding gør at min hjerne er ved at smelte. Alt det der følger med er virkelig begyndt at påvirke mig på en måde hvor jeg ikke engang kan finde overskuddet frem til at dække over det. Eller sådan, finde de der lyse punkter ved det. Jeg har derfor også besluttet at jeg vil tage onsdag fri fra alt andet end at træne og så lige momsregnskab, som jeg har lavet det meste af, alligevel. Men jeg kan ingenting andet end at stirre ud i luften og så kan jeg lige hive mig selv op til ting jeg SKAL have gjort. Der skal hvertfald ikke meget til, før jeg bliver stresset i knolden! Følg forløbet på TLC Danmark (Discovery Networks) til efteråret. Programmet hedder På egen krop: Kira som Bodybuilder.

8 kommentarer

 • anja

  Hej kira.

  Kan jeg lokke dig til at smide din opskrift og fremgangs måde på min choko mousse. jeg har købt choko mint protein pulver fra star nutrision og tænker det også ville være perfekt til dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Hejsa!
   Beklager det sene svar. Pisk æggehviden så du kan vende bunden i vejret på skålen. Tilføj proteinpulver (halvanden scoop til seks æggehvider eller efter hvad du selv synes) og evt. noget rom essens eller vanilie essens (DR OETKER).
   Sukrin eller flydende SØD kan du også tilføje. Måske lidt mandler. Sæt den i fryseren i et kvarter ca.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mila

  Hej Kira..
  .Ville bare lige sige..at jeg kigger altid pa dine blogs,nar du har skrevet en ny…og du er bare for sjov,smuk,sej soo real….bliv endelig ved…elsker at folge med haha……..og du giver positiv energi til os andre,sa vi kan lette roven hihi….knus mila..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henning ingemann hansen

  Op å dååå smukke Kira!!! – Ja man tror ikke dagen KAN blive værre – man er vel optimist?!!!! – – – – – – – – – – meeeen ak ak – Knus!!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Åh, det lyder til at have været en rigtig øv dag. Det er faktisk lang tid siden jeg har haft sådan en dag. Er dog lidt øv på mig selv for igår da jeg var henne og træne, kunne jeg simpelthen ikke manden mig op til den times cardio som jeg havde sat mig for at lave efter vægtene…. Det blev til sølle 15 min. orkede bare ikke mere.

  PS. må man få at vide hvor meget du squatter? altså i vægt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Det kan jeg faktisk ikke huske! :(
   Det er længe siden jeg har squattet tungt da jeg har døjet med hoftehalløj

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Det lyder som en RIGTIG øv dag! MEN, du er ikke alene ;-) sådanne dage har jeg også.
  I øvrigt: pisse fedt at du kommer med negative sider ved dette bodybuilder forløb – for det er ikke altid sjovt!
  Hvornår er du egentlig færdig med de 2 måneder, som forløbet varer??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Munch

  Stakkels dig. Kender alt for godt sådan dage. Man burde ha’ lov til at være sygemeldt for man er også til fare for andre på de dage.
  Hmm, er altså ikke helt vild med din slanke mousse. Det kan gøres bedre med en diabetes opskrift. Når jeg bager er det oftest efter deres bøger og har altid perfect fit, atwel og flydende sød. De to første erstatter 60% af sukkermængden og 50-60% af fedtstoffet.
  Chokolade mousse m/appelsin.
  1 appelsin (skalden revet så sprøjtefri)
  125 g græsk/tyrkisk youghurt (10%)
  2-3 tsk cacao
  flydende sødemiddel efter smag og ikke for meget.

  Alt blandes og på køl ca. en time før man kan nyde med god samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *