Shopping på nettet: Super transport!

Wake up call

foodprep-whole-0094-1024x614

Når mine klienter har svært ved at følge en plan sker der følgende:
De får besked på at rapportere tilbage til mig hver dag. De skal redegøre for, om de har fulgt planen og hvis ikke, hvad de har spist.
Det resulterer faktisk i, at jeg 90% af tiden oplever at de ikke får spist deres proteiner. Hvis det er normen for folk, at de spiser kulhydrater i alle afskygninger i løbet af en dag og nærmest 5% af kosten består af proteiner, kan jeg sgu godt forstå vægten skriger når man stiller sig på den.
Jeg tror ikke det er bevidst eller noget der tænkes over, men det er jo så derfor de har mig. :)
Det korrekte indtag af makro og mikro er et must for at man får det optimale ud af sin træning og kost, både for det indre og ydre.
Makro: Kulhydrat, protein, fedt
Mikro: Vitaminer og mineraler

Proteiner består af amino, eller som for mange omtalt som kroppens byggesten. Ca. 9 ud af 20 aminosyre er essentielle, det vil sige, at kroppen ikke selv danner dem, de skal komme udefra.

Her er en artikel der kommer med ideer til at planlægge måltider, det er ofte en nødvendighed for dem der gerne vil dedikere noget af deres liv på at komme i den bedste form de nogensinde har været i og/eller gerne vil tabe sig.

 

 

God weekend!

5 kommentarer

  • Jane

    Hej Kira.
    Så dig her til aften i Mastercehf jul

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hej Kira,
    jeg har et helt simpelt spørgsmål. Hvis man planlægger sin mad som på billedet, er hensigten så at fryse det ned, og så tage det op i løbet af ugen? mvh Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fitness Kira

      Ja og ellers lade det stå i køleren det dage de kan holde sig :) Du kan blot varme det op der skal varmes op. Nogle gange, ser det ikke fantastisk ud, så hvis det er en madoplevelse man leder efter hver dag, er det ikke noget for een :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det lyder meget sandsynligt.
    Jeg har med få undtagelser fulgt din kostplan og har pt tabt 4 kg. Min hænge-baby-pose på maven er halveret og tøjet strammer ikke så meget omkring hofterne :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping på nettet: Super transport!