Se før/efter billeder + anmeldelse af forløb

Tilbage på Vesterbro: Parkerings (u)muligheder

IMG_5539

Jeg er på ferie på Vesterbro for tiden. Jeg er mest i sommerhuset, dog nogle uger her og der, tilbringer jeg i lejligheden på VB, her hen over sommeren.

Men nu bliver det mægtig spændende og MEGET udfordrende. Hvor får man de bedste parkeringspladser?
De må gerne være gratis :)
Det er nok ikke fordi, jeg kan forvente at I alle springer til med gode råd, for lige den slags, har man det med at holde for sig selv, skulle jo nødig være sådan, at man kommer frem til sin hemmelige plads og så er der nogen der har taget den for næsen af en.

Jeg har længe parkeret ved Halmtorvet, men rygterne siger, at den parkering ved Øksnehallen bliver nedlagt i forbindelse med en forpagtning (DGI – Byen). DET er jeg ked af! Altså, her taler vi GRATIS parkering for alle pengene.

Nuvel, andre biler og boller på suppen. Det er på tide, at søge nye græsmarker. Som om, der skulle være noget bedre end dette fine arrangement som Øksnehallen har budt på alle de år. Det er da så ærgeligt for os med fire hjul.
En anden mulighed jeg får brug for:
Jeg har som I måske ved, downloaded app´en (klik her, for at læse mere) EasyPark.

Lige nu og her, bliver jeg rigtig glad for den, tror jeg. Tanken om, at skulle op og ned fra tredie sal og putte penge i en automat er bare ikke skide tiltalende. Og slet ikke når jeg så glemmer at få det gjort :-( #bøderegn.
I kender det jo ligeså godt som mig:
– Går der ned om lidt…
– Ej, venter lige to minutter…
– Shit, der er gået en time!!!
– Bøde… !”##~@#^!

Personligt, smiler jeg lidt, når jeg ser folk løbe rundt efter en automat, eller de utålmodigt står og venter på, at den afleverer kreditkortet tilbage, for hold nu kæft, hvor tager det lang tid, især når det regner eller sner. Alt det, slipper jeg for, efter jeg hentede den app ned. Skide smart.
Nå, men tilbage til det med parkering? Gratis pladser, anyone? Kom med et bud, siger det ikke til nogen :D

Spons-indlæg

4 kommentarer

 • Lars

  Hej Kira,
  Jeg har aldrig overvejet EasyPark synes det virkede så besværligt, men vil klart overveje det nu. Kan sagtens se fordelene, med det du skriver der, for det er netop mig det der med at stå med et kreditkort og vente i evigheder. Tak for tip.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Jeg får simpelthen aktid bøder. Jeg er meget træt af mig selv, når jeg lige tror jeg kan trække den fem minutter for så at opdage, jeg har fået en bøde. Jeg bor selv i byen ved kartoffelrækkerne. Det er virkelig sure penge. Jeg kender ingen steder du kan parkerer gratis men tak for tippet med Øksnehallen det vil jeg benytte mig af :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina V

  Der er altid gratis parkering ved Øksnehallen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg magter næsten ikke at køre bil i KBH men tager toget. Det er blevet lidt svært efterhånden. Der er så meget vejarbejde og det bliver sværere at møve rundt. Jeg har også EasyPark det dur jo også andre steder, heldigvis :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se før/efter billeder + anmeldelse af forløb