Ny side for personlige trænere

Se før/efter billeder + anmeldelse af forløb

{Se billedet længere nede}

Her har vi  med en at gøre, der har døjet med skulderskade og som har en famile + en travl hverdag. En måned før hans mål, manglede han stadig tre- fire kilo, altså før hans 50 års dag. Jeg skruede gevaldigt på hans kostplan så vi kunne nå målet. Det gjorde vi så, endda en uge før hans fødselsdag. Han har holdt sin vægt nogenlunde lige siden april 2014.  Han har taget et par kilo på, hvilket er helt normalt.

Her er hans anmeldelse:

Har du brug for det rette spark bagi til at smide de overflødige kilo, jagte en mere skåret krop – og behov for at få anvist vejen dertil, er en personlig træner klart at anbefale.. Jeg har selv nydt godt af Kira Eggers vejledning gennem 6 måneder – og næsten 15 kilo mindre, lav beholdning i pengepungen pga. at garderoben skal skiftes, og en ganske tonet krop af en 50-årig at være, er jeg super glad for, jeg valgte at lade mig vejlede af Kira udi træning og Hanne udi kosten.

Vejledningen og træningen sker nemlig på dine betingelser – men Kira presser dig hele tiden på både det fysiske og mht. din kost. Og jo – man kan jo godt liige tage to push ups mere – og gøre det rigtigt fremfor forkert, så resultaterne kommer hurtigere.. . Det tog mig lidt tid at lytte ordentligt efter, indrømmet, men da jeg først kom i omdrejninger, kom resultaterne.. jeg kan takke Kira for i dag at være næsten 15 kilo mindre, føler mig super godt tilpas – og nu har fået indarbejdet en løbende vurdering af al mad, jeg vælger at spise.. Det tog 50 år at lære – nu vil jeg nyde det de næste 50 mere fit end før!

Det skal dog med, at det ER hårdt. Træning giver ømme muskler, motivationen kan dale – men når man ved, der er en aftale med en træner, er det netop det middel, der driver mig ud at træne – jeg har jo lovet!

S.jpg
Du kan også booke et beløb via os@dkira.com
Du kan evt. benytte dig af rabat ordningen jeg kører frem til september: 3700,- for 12 træningstimer, seks ugers forløb.

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny side for personlige trænere