Sådan tilbringer vi lørdag aften ♥

Perfekt kost

Min søde veninde, som for nogle år siden var med i “Go kuren” på TV2, {og efterfølgende har tabt 36 kg} Annika,  inviterede mig med til “Den Perfekte Kost” foredrag til fordel for Røde Kors.

Skønne Le Gammeltoft spillede,  og der var en lækker buffet, med efterfølgende snacks og fri bar. LIGE noget for mig. Jeg er som alle mulige andre. Mad er bare sagen!

Jeg synes virkelig Christian er underholdende. Der er jo en lille stand upper gemt i ham, og det lykkedes ham da også at få samlet 269.000 kroner ind til Røde Kors og børn i Afrika. Ud over det, siger han jo rigtig mange fornuftige ting om kost, så ikke mindst, var foredraget en form for vidensdeling.

Der var i den gode ånd også  nogle fine goodiebags, men jeg fik da den eneste stol, hvor en eller anden grådig idiot, havde valgt at tage sig en ekstra. Så tarveligt. Jeg elsker ellers bare goodiebags! Håber vedkommende har givet den til en hjemløs!

Mad, musik, foredrag og indsamling=god aften. (Ikke nødvendigvis i den rækkefølge!)

Hvis du vil vide mere om hvad Christian drøner rundt og laver eller se et foredrag, kan du klikke her {christianbitz.com}

Ps.: Er der nogen der er venner med Bubber på Instagram? Han tog nogle billeder i går og dem vil jeg gerne ha´:-) 
Link?

5 kommentarer

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tilbringer vi lørdag aften ♥