efteraber helle

En skøn aften med min veninde og Dr. Hauschka

Som I kunne læse jer frem til for noget tid siden, afholdte Dr.Hauschkas PR firma et event på Urtehuset på Frederiksberg for inviterede.
Jeg kommer personligt selv en del på Urtehuset da de har det lækreste mad og de bedste råvarer, både hvad angår spise og drikke.
De er faktisk heller ikke dyre, og slet ikke når man tænker på hvad man får for pengene. De er billigere end mange andre steder i samme område.

Jeg har testet limited edition “Slow Mood” fra Dr. Hauschka på mig selv – læs – og nu er serien endelig tilgængelig hos Helsemin, som findes flere steder i København samt i Århus, Aalborg og Odense. Derudover sælger Urtehuset på Frederiksberg selvfølgelig også looket. Det øvrige makeupsortiment kan også købes i de butikker samt i helsebutikker, Matas Magasin og Salling, etc.

Photobucket
Tre favoritter: Pudder og de to eyelinere. Bruger pudderen dagligt.

Makeup forkælelse af Karim Sattar
Makeup guruen Karim Sattar fik allernådigst lov til at pille ved mit ansigt og jeg må sige: Det føltes rart! Jeg elsker faktisk at få lagt makeup, det er det bedste ved fotoptagelser, hvis du spørger mig :)
Karim skal i øvrigt være med til at udvikle nye produkter for Dr. Haushka som vil blive lanceret til næste år.

Et godt tip
Han fortalte blandt andet, at hvis ens øjne løber i vand, skal man synke. Det sætter gang i kirtlerne og så kan man nå at stoppe vandet fra at fosse ud gennem øjnene når man lægger makeup. Smart, ikke?

Min veninde Pil var også med (den stribede bluse) og jeg må konstatere at herlighederne bliver bare bedre af tre ting: Ens venindes selskab, goodbag med favoritterne og god, sund mad. Tak Dr. Hauschka!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

efteraber helle