jeg bliver straffet - hårdt!

har været ude og se på erhvervslejemål i kbh hele dagen ;)

Og NU sidder jeg på Urtehuset og drikker kaffe og spiser en sund salat.
Jeg har også været forbi TLC Danmark / Discovery Networks til et pr møde, hvor vi har lagt en strategi for pressen omkring, før og efter programmet. Jeg får besøg af Se og Hør  i morgen, og af Her og Nu senere på ugen.

Hva har du lavet?

Et lille tip:
Meld jer ind her

2 kommentarer

  • WILD LANDERPUS APPEARS.DO YOU:1) Ride a Missingnocycle up a mountain to cornfont LANDERPUSor2) Bawl about your abandonment issues then proceed to 1)or3) Tell N to cheer the hell up and put on some armor, then proceed to 1)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg har haft en riktig lang dag i skole, så tog jeg ud for at løbe når jeg kom hjem, også blev jeg heldigvis mødt med en salat fyldt af nødder, kerner, soltørrede tomater , quinoa og pesto! det skulle du prøve at lave en gang :) !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

jeg bliver straffet - hårdt!