Til bryllup i Jylland

yeahhhhh, donuts!!

På min tur gennem Jylland ramte jeg Herning og det var jo ikke helt tilfældigt. Jeg elsker Herning for det første, men at de så også kan prale af at lægge by til en donut shop gør jo bare det hele meget bedre. Ud over at besøge Formland messen, tog jeg et smut forbi Going Donuts, som er part amerikansk inspireret, part skandinavisk. Butikken er relativ ny, omtrent et halvt år gammel, men uden tvivl en overset men stigende trend i Danmark.

Jeg fik 12 donuts med som jeg kunne smage på, og som sagt så gjort. Jeg ved faktisk ikke hvilken en jeg bedst kan lide, de var alle sammen gode. Jeg var ret pjattet med peanut butter /syltetøj versionen og så var jeg også vild med den der have Oreos cookie på.
De var alle gode, indrømmet.

Kaffen var virkelig god også. Især fordi den emmer af kvalitet. Jeg valgte den der hedder Chocolate Frosted Donuts men de andre varianter var også interessante:
House Espresso, Hawaiian Kona, French Vanilla og Caramel Toffee. Ville ønske jeg kunne flytte kaffen til et sted i nærheden af hvor jeg bor.

Den varme kakao er belgisk chokolade af den bedste slags, sodavand er importeret så de består af blandt andet Mountain Dew og Coca Cola Vanilla og CC Cherry.

Ingredienserne i disse donuts er nøje udvalgt og baseret på kvalitets råvarer.

Som du kan se på billederne, havde jeg en fest! Også da festen sluttede :-)

Ud over shoppen, kører de også rundt med en top shiny Airstream hvor de sælger donuts fra. Donuts menuen skiftes regelmæssigt, også i forbindelse med højtider og begivenheder.

Men om jeg fatter hvordan de holder vægten det sted.
Jeg forestiller mig at sukkerfri og glutenfri donuts også ville være et hit, tror I ikke?

PhotobucketPhotobucket

Vi tager det fra øverst venstre mod højre:
Orange Iced Raised Donut
Lemon Cake Donut
Caramel & Pecan Raised Donut
White Chocolate Cake Donut
Marshmallows Cake Donut
Oreo Cake Donut
Banana & Chocolate Cake Donut
Triple Chocolate Cake Donut
Sugared Raised Donut
Coconut & Chocolate Cake Donut
PB & J Bulls Eye
Triple Chocolate Cake Donut.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Going Donuts hjemmeside, klik her
Going Donuts på Facebook, klik her 

PhotobucketPhotobucket

 

7 kommentarer

 • Aarh, det ser alt for lækkert ud. Bacon oven på kage! Tror snart jeg vil en tur til Herning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har aldrig kommenteret på indlæg før- men fulgt med her under din hårde kamp og “forvandling”.. :)- hvor ser du bare skide godt ud!- sejt gjort!

  måtte kommentere nu du nævnte lækker kaffe- bla. “french vanilla”..- mange små the og kaffe butikker – bla. “kræmmerhuset” i næstved i slagelse- har disse “dessertkaffer” i mange forskellige smagsvarianter..- jeg er pers.helt vildmed “afternooncoffee”- “chocko-orange” – “hasselnød” – og…” french vanilla”– man køber hele bønner som man- som jeg- selv blender hjemme, men har man ikke en kaffekværn kan man også få dem til at blende..

  bare et lille tip :)

  vh astrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Har været lidt spændt på din anmeldelse af disse donuts. Bor i Herning og en veninde købte kort efter at de var åbnet nogle donuts, vi var langt fra imponerede.. og så var 75 kr for 6 styks ret mange penge! Æv! Og går ofte forbi og overvejer at købe nogle igen det ser jo fandens lækkert ud, men dropper det fordi jeg synes de skuffede. Men nu tror jeg, at jeg må forbi igen og give dem et nyt forsøg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira Eggers

   Jeg tror de er åbne for din kritik, måske skal du sige det til dem hvad de kan gøre bedre? De er nye så de skal nok bare finde melodien. Jeg kunne godt lide dem :)
   Du kan da smutte ind og få en kop kaffe og nappe en smagsprøve med på vejen. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Uh hvor lækkert. Må du godt spise den slags ting nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til bryllup i Jylland