Sådan følger jeg mine kunder (se deres flotte resultater her)

Kalorielet pad thai

Man behøver ikke elske thai mad for at holde af pad thai. Denne opskrift er virkelig nem at lave og så er den lavet således, at den passer perfekt til dem, der gerne vil holde vægten eller tabe sig.
Den er nemlig fra min 5000+ samling af opskrifter på goodfitness.dk. Før jeg skuffer dig helt, og du går ind og kigger efter dem, så er det altså en af de som sagt mange opskrifter man kan få på sin kostplan hvis man er i forløb hos mig.
Det er heldigvis sådan, at jeg kan regulere opskrifterne så de passer til den portionsstørelse den enkelte skal have ud fra det de ønsker med deres forløb. Det er virkelig smart og effektivt.

Jeg spiser jo ikke kød, og har derfor brugt LIKE MEAT i stedet for kylling. Samme konsistens og højt protein indhold hvis nogen skulle være i tvivl. Mine kunder har denne vej, også mulighed for, at stifte bekendtskab med Like Meat. Det udvider horisonter :)
Kalorie mæssigt ligger denne i den perfekte ende for dem der er aktive tre-fire gange om ugen. Det er ikke en fordel at ligge for lavt for længe, selvom det er fristende for mange, at spise meget meget lidt for at tabe sig. Det er ikke det kroppen har brug for, den har brug for, at få nok mad, så forbrændingen forbliver oppe. Sænkes forbrændingen fordi kroppen tror den er i hungersnød ved for lidt mad, så taber man sig ikke.
Jeg laver denne opskrift flere gange om ugen for tiden. Risnudler kan i øvrigt købes billigt i Rema og Like Meat fås blandt andet i Brugsen. Jeg har også hvis jeg ikke lige har farin (jeg tager tit frem og tilbage til sommerhuset og har ikke dobbelt af alt), brugt agave sirup i stedet for sukker. Bare en spiseske. Jeg synes man selv skal vurdere om man vil have mere lime, hvidløg, chili og så videre i. Jeg kan også godt finde på, at give den lidt ekstra soja hvis jeg føler for det.
Jeg køber lime saft i thai butikker og det samme med frisk chili med krads i.

Like Meat er på Facebook, så ønsker I at vide mere, kan I kontakte dem der, de har et HAV af lækre veganerprodukter for dem der føler de gerne vil have en kødagtig konsistens i deres mad. Det er ikke et must for mig og jeg kan sagtens få min protein fra almindelige planter er ikke er omproduceret eller tofu, men det er ikke alle der har det sådan :)

Her er opskriften præcis som mine kunder får den (nogle får flere eller færrre kalorier i den, afhængig af, hvordan deres resterende plan er sammensat)

PAD THAI:
40 g Bønnespirer
10 g Sukker, brun farin
75 g Oumph, The strip
10 g Cashewnødder, tørristet
25 g Sojasauce
105 g Spidskål, rå
10 g Hvidløg, rå
15 g Lime, rå
25 g Risnudler
5 g Sesamolie
Protein 20g
Fedt 14g
Kulhydrat 48g
Kcal 400
1. Hak hvidløg (og evt. chili) fint og bland det med sojasauce, sesamolie, sukker og limesaft til pad thai sauce.
2. Kog risnudlerne efter instrukser på posen, og skyld dem efterfølgende under koldt vand.
3. Snit spidskål fint.
4. Steg Oumph i en wokgryde (følg evt. instrukser på pakken).
5. Skub Oumph ud i siden af din wok, tilsæt spidskål og steg i et par minutter.
6. Tilsæt risnudler, bønnespirer og pad thai sauce og mix. Smag evt. til med soya.

Ca. 30 minutter

Kontakt mig på goodfitness.dk hvis du er interesseret i at høre mere om forløb :)

3 kommentarer

  • Ɗoes ɑnyone һave any experience with Pinky’s Celebrity Club Instagram Bot
    For Real Followers Αnd Likes ? Та! x

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Ej, men altså, hvor gør du mig sulten. Det ser virkelig lækkert ud. Jeg har lige sendt opskriften til min kæreste og spurgt, om vi ikke skal lave den i morgen aften :-) Kommer lige retur med en anmeldelse ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan følger jeg mine kunder (se deres flotte resultater her)