Lyver om vægten

En af de største vægtøgningssyndere

Ved du, du hvad man kan tage på af? Ud over det, som vi alle sammen godt er klar over. Slik, kager, alkohol, fed mad.
Det er, take-away. Eller at spise ude.
Spiser man meget ude eller meget take-away, er man markant mere tilbøjelig til at tage på, end hvis man spiser hjemmelavet.
Den mad, vi som regel får fra take-away steder eller når vi spiser ude, har vi ingen anelse om, hvordan er tilberedt. Men for det meste indgår alt det, som vi bliver tykke af. Det er nemlig det, der får det til at smage så herligt.
Sukker, sodium, fedt. Mna tænker til sig selv, hvordan kan sådan en lækker kokosmælk ret fra en thai takeaway være usund? Det er den måske heller ikke i forhold til så meget andet, men i red curry retter, er der tilsat andet end bare kokosmælk og karry for at det skal smage godt. Der er tilsat en fond med sukker og salt i. En slags krydderi, som bestemt ikke trækker ned på kalorieskalaen. Så vil man gerne tabe sig, men er typen der ikke orker at lave mad og derfor bestiller udefra, så ser det sgu lidt sort ud, med mindre det er fra en salatbar eller et andet sted, hvor man ved, at maden ikke er tilsat smagsfremmende dressinger, stegt i tykt lag fedt, kørt rundt i olie, og så videre. Man kan også bestille fra fitness-shops online, der sørger for, at maden bliver serveret færdigt, men med sunde råvarer.
I virkeligheden, så gælder det jo også frokostordning på arbejdet. Prøv at lægge mærke til, hvordan maden er tilberedt, selvom det er grøntsager eller kartofler. Eller fisk eller kylling, for den sagsskyld.

Det bedste man kan gøre for sig selv og sit vægttab, er at have et bedre overblik over hvad der er i maden, ved at tilberede den selv.
Her er der meget større chamcer nærmest lig 100% for et vægttab, hvis ellers man ikke spiser fem kager som mellemmåltid hver dag.

Kh. Kira
Kontakt: os@dkira.com
Kommer snart: goodfitness.dk

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyver om vægten