Hvad skal vi lave: Manifester dine drømme + andre mere eller mindre gode råd

Lækker, kalorielet opskrift: Quesadilla med søde kartofler

Disse opskrifter, er fra en af mine kostplaner til en kunde.
Jeg synes I skal have lov at se, hvadjeg byder mine kunder af mad, når de er i forløb hos mig. De mangler ikke noget, vil jeg mene 😁 Det er sundt, tilrettelagt i portioner og det minder om hverdagsmad.


Jeg laver kostplaner til folk med allergi også. Jeg har tusindvis af opskrifter jeg kan sammensætte til den perfekte kostplan med de perfekte mængder til netop DIG. Kaloriefordeling er ofte meget forskelligt, ud fra personens energiniveau og ståsted, samt mål med forløbet.

For hjælp og støtte:
GOODFITNESS.DK 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi lave: Manifester dine drømme + andre mere eller mindre gode råd