Gode råd fra militæret: Sådan pakker du din kuffert

Den BEDSTE julegave: Effektiv og ekstra genial til husdyrsfamilier

I samarbejde med Electrolux 

Jeg har fået den allerbedste gave i år: En unik støvsuger, nemlig den fra Electrolux der hedder Pure F9.

Pure F9 er en førsteklasses ledningsfri støvsuger. Den er stærk, alsidig og kraftig nok til at være det eneste våben, du har brug for i kampen mod støv. Den skabt til, at den kan komme helt índ under de laveste møbler – OG helt oppe i de højeste hjørner – hvilket er ret unikt. Desuden er der lys i den, som til vores skræk viste os, at vi slet ikke får alt med, når vi ellers støvsuger, så vi er meget mere grundige nu. Ikke at vi er nogle værre svin, haha, men vi kører liiige over gulvet en ekstra gang. Opis hundehår kan godt frygte støv-busteren her, fordi de er på ingen måde sikre mere.
Ledningsfri! Hvor fedt er det lige! Større bevægelsesfrihed og så tilbage i den fine oplader med den. Hovedet kan svinge i alle tænkelige og utænkelige retninger, rundt om sofaben og oppe på billedrammer. Der er også hoved til det hele.
Den er høj og ergonomisk tilpasset alle. 
Den er så høj at det er som at skubbe en kost rundt, man skal ikke bukke sig og man skal ikke stå i forskellige upraktiske stillinger.
Uden pose. 
Det er smart, man tømmer den og sætter den på maskinen igen. Slut med at skulle finde poser der passer eller vente til de kommer med posten. Jeg bestiller nemlig først poser når jeg virkelig står og mangler dem, fordi jeg er rigtig god til at glemme det. Hvilket giver mening, da jeg generelt ikke er stor rengørings-elsker. Men som Thomas min kæreste siger, det er en fornøjelse at støvsuge med Pure F9. En fornøjelse, simpelthen, det havde jeg ikke lige troet ville komme ud af hans mund 😂

Her er facts: 
Ingen pose
Nok batteri-liv til at støvsuge et stort hus på een gang
Designet er en god combi af en traditionel støvsuger og en håndstøvsuger
Justeres til at støvsuge alt fra gulve og møblertil gardiner, lampeskærme, dørkarme, rammer og så videre
Sugeevnen justerer sig automatisk afhængig af overfladen man støvsuger
Kan stilles i skabet eller på gulvet og sættes til at lade, skal ikke lægges, rulles, pakkes

SEEEE den fine video her

 

Electrolux

Kan købes her, hvor der også står mere information

Foto: Electrolux

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd fra militæret: Sådan pakker du din kuffert