Trendspotting: Spirithoods

Julegave ide: Gavekort til træning

gavekort

Fact: Alkohol binder (jule) fedt! 

Det måtte jo komme! På adskillige opfordringer, laver jeg nu gavekort, som du kan bruge som gave til en, du ved ønsker sig brændende at komme ordentlig i gang med styrketræning, funktionel træning og kredsløbstræning.

Hvorfor træne / konditionstræne? 
Det er godt for kredsløbet, det forebygger sygdomme, det bliver lettere at føde. Hjertet er en muskel, og som alle andre muskler, bliver det større og stærkere, når man træner. Det vil sige, at alt fra ilt til blod, og hvad kroppen ellers har brug for at transportere rundt for at vi kan leve, bliver lettere for hjertet at pumpe. Hvis ikke man træner…ja, så sker der det modsatte :).
Træning og resultatet heraf, giver også glæde – det er en kemisk reaktion – samt vores følelse om os selv, bliver meget bedre. Der er så mange fordele, og hvem vil ikke gerne se, dem de holder af, have det godt?
Så er der dem, der ikke aner, hvad kommer først, hønen eller ægget. Måske har de brug for hjælp, til at gå ind i et fitness center, og faktisk have en plan. Vi kender det alle, virker det for uoverskueligt eller intimiderende, går vi gerne væk fra situationen igen. Det er ikke meningen!

Måske kender du nogen, der gerne vil presses til deres MAX – eller har brug for det. Måske kender du nogen, der er godt i gang, men føler sig demotiveret, eller blot har brug for, at få et nyt træningsprogram. Det er altid en god ide at skifte program efter 2-3 måneder. Kroppen skal overraskes, det kan den li.

Progressiv træning er det vi vil have, ikke? Tips og tricks, ret simple og forenklede, gives videre, når jeg lægger en individuel plan. Der er specifikke tanker bag, ligesom der er specifikke behov og formål, for den der skal trænes.

De forskellige pakker ses her, men vil du gerne have en anderledes løsning, kan det også lade sig gøre. Skal der en kostplan med? No problem! Det finder vi ud af.

Gavekortet indeholder
– Screening, altså en samtale inden mødet – som regel over telefonen. Formålet er for mig, at få personens mål, behov, evt. skader kortlagt. På den måde, får vedkommende også en fornemmelse af, hvem jeg er. 
– Altid et unikt træningsprogram. Lavet til den enkelte. Ud fra den enkeltes erfaring, lyst, motivationsfaktorer, formål, og så videre.
– Træningssessions/personlig træning. Hvor mange gange, afhænger af hvad pris / pakke du vælger. LÆS MERE OM BOOKING OG PAKKER HER. (Priserne er inkl. træning i et center). 

Jeg træner i Urban Fitness på Amager, som selvstændig. Det ligger ved Christianshavn. Jeg kan også komme til kunden, såfremt det er i Nordsjælland eller KBH, og såfremt det enkelte center tillader det.

Sådan gør du
Du overfører penge til: Reg: 5036 Konto: 0002911740 HUSK at skrive: “gavekort” og dit navn
Derefter, skriver du til: os@dkira.com, hvor du  skriver personens navn og den adresse kortet skal sendes til med posten. Jeg skal bruge personens navn, så jeg kan skrive en personlig hilsen. Hvis ikke dette ønskes, skal jeg IKKE bruge personens navn, så skriver jeg blot en hilsen.
Kortet sendes til den pågældende adresse tre dage efter modtagelse af bestilling. Sidste bestillingsdag er: 15.december, 2013.
Skal der en kostplan oveni, vil jeg gerne informere dig om, hvad kostplanen indebærer og så videre, ved at du skriver til:  os@dkira.com. Den koster 1800 kroner og er selvfølgelig skræddersyet, med opfølgning og løbende opbakning-det får man som regel brug for.

Kortet generelt
-Kontakt info følger med, så personen kan rette henvendelse til mig, ved lejlighed.
-Kortet skal tages hul på inden for et halvt år, fra bestilling. Dette vil også fremgå af vilkår som sendes med.
-Pengene gives ikke retur, hvis kortet ikke bliver indløst indenfor det ovennævnte tidsrum. Pengene gives ikke retur på noget andet tidspunkt eller under nogle omstændigheder.
Kortet kan benyttes af een person, men må godt overddrages til en anden end det, det oprindeligt var udstedt til, her beder jeg blot om, at jeg får besked herom.

LÆS MERE OM BOOKING OG PAKKER HER. (Priserne er inkl. træning i et center). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trendspotting: Spirithoods