Foredrag om vegansk kost og træning: Mit første af slagsen

Et af de smukkeste hoteller – ha´ dette i tankerne til din næste rejse {Galleri + Guide}

betulum19

Budgetvenlig rejseri direkte til paradis.

(Indeholder reklame).

Be Tulum! Alle de rygter om Mexico er farligt er sikkert rigtigt MEN landet er så meget mere end det. Blandt andet ufarligt.
Tulum er en by man skal se før den vender rundt og bliver som alle mulige andre turistfælder.  Must-see, must-try-must-do!

Læs også: Holbox – din mini – guide til boheme

Turen gik til Mexico i november, hvor jeg fejrede min 43 årige fødselsdag med min gode veninde Ninna.
Vi rejser som nævnt og måske opdaget, meget sammen. En af de ting, jeg synes er forunderligt ved livet, er alle des steder man har mulighed for at opleve. Så i den forbindelse vil jeg sige, at jeg er taknemmelig for hver dag jeg er i live, fordi en af de ting der gør mit liv interessant, er oplevelser.

betulum1

Tulum ligger i Quintana Roo og Yucatan, Mexico. Ikke langt fra Playa Del Carmen og Cancun hvor mange rejser til. Vi tog en bus fra Playa del Carmen men vi kom også fra Holbox med en anden bus, de fleste kommer nok direkte fra Cancun som ligger tre kvarter vil jeg mene, fra Playa del Carmen. Vi tog en Collectivo, altså offentlig transport, men man skal lige være hurtig for der er ikke plads til mere end måske tre-fire kufferter/tasker i hver bus, alternativt kan man tage en taxa. Mexico er billigt at besøge, så så længe man prutter lidt, kan man finde en god pris i omegnen af 300-400 kr.

betulum5

Tulum er en lille by, man kan cykle fra den ene ende til den anden på 15 minutter og hvis man så ligger turen ned til stranden til, som er 3.5 km ca. og turen langs stranden, er man nærmest nået helt rundt om byen.

Læs også: Advarsel! Dette bør du være opmærksom på, når du tager til Mexico

Det bedste er nok at tage cyklen – vejret er godt man ser mange spændende ting – man får øje på noget nyt på hver tur, synes jeg, og man kan stoppe mange steder hvis man vil have frokost, is, juice, sol, træning, etc. INGEN bruger lys om aftenen, så man skal være lidt varsom på cykelstien hvor trafikken går begge veje. Der sker nogle sammenstød på den strækning til stor frustration for udlændinge der er vant til lys. Men det er også lidt sjovt, vi havde en fest med de der mørke køreture hvor det eneste lys kom fra en mobil telefon, og med et par cocktails i systemet blev det ikke mindre sjovt af! :)

betulum17

Et af hotellerne som Ninna og jeg tog forbi hedder Be Tulum. Be Tulum er særdeles kendt på Instagram hvor jeg også fandt det. Det var også der, jeg faldt over Tulum.

Tulums strandkant er en perlerække af smukke, unikke, indbydende, boutique hoteller, aldrig rækker de over jungle træerne, ikke meget hvertfald, fordi det siger loven. Der er jeg personligt glad for, så det ikke kommer til at ligne Cancun og andre turistmål med Hilton Skyrise, etc. Puhaaa.

betulum2

Turen langs stranden er noget af det skønneste jeg har oplevet! Udsigten til de mange små butikker, den rodede på den charmerende måde infrastruktur, de mange farver, glade mennesker, lounge musik og træer fra junglen på den ene side, er simpelthen noget der kan få en til at smile hele vejen. Jeg elsker at være der! Vi tog derned nærmest dagligt og cyklede rundt og der var intet der kunne ødelægge vores humør UD over de ATM maskiner der ikke ville tage mit kort eller løb tør for penge, men ellers ikke. Sæt det her på din to-do liste!

betulum3

betulum4

BE TULUM
Nyd en frokost eller en tur i havet.
Et boutique hotel med to pools, men med mulighed for at leje lejligheder og værelser med egen pool. For at komme frem til hotellet fra receptionen skal man gennem “junglen”. Der er uendelige med stier der fører til værelserne men også til alle facilieterne.
I bunden, kommer man ud til det åbne hav, hvor man kan nyde en bid virkelig lækker mad, cocktails og aftenens events. Man kan leje liggestolene ved på stranden (der er hoteller hvor det er gratis), men ellers kan man gøre som os, sidde tæt på havet og nyde udsigten til lydende af dæmpede stemmer og lounge musik.

Se flere billeder i galleriet her:

betulum6

betulum7

betulum8

betulum9

img_5534

REKLAME FOR EASYPARK: DU KAN ALTID sætte din p-skive til parkering i udlandet. Så længe du har internet og app´en du kan hente til din android eller iphone, er det intet problem at lade bilen holde. Bare husk at slå notifikationer til, således du bliver påmindet om at sætte skiven hvis den er på vej til at løbe ud.  Klik her for at læse mere om EasyPark

betulum10

betulum12

betulum13

betulum14

betulum16

betulum20

betulum21

betulum22
Besøg Be Tulum virtuelt lige her

Her er et kort over stranden, man kan kun komme en vej indtil videre, og det er den vej der følger op og rundt. Den slutter ved bunden ved junglens indgang (Sian Kaan). Den modsatte ende tager en direkte op til byen.
Alle de små firkanter, er veje i selve Tulum by.

tulum-color

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foredrag om vegansk kost og træning: Mit første af slagsen