Så blev det en realitet

Protein smoothie ala det er sommer snart :-)

   img_1952

Nogle gange, bliver det sådan en smule ensartet at drikke en shake, men det kan også være nødvendigt i forbindelse med træning for mig, de dage jeg ikke når at få nok at spise. Jeg gør det, at jeg tager en shake for det meste i forbindelse med træning, fordi jeg gerne vil opretholde den rette mængde proteiner og fordi jeg godt kan lide shakes. Jeg gør det også for at sikre mig, at jeg får den mængde kalorier jeg skal have, så jeg ikke kommer for langt ned i kalorie underskud. Men jeg kan også godt savne variation, så jeg lavede de her med min bær proteinpulver fra earthlete.

Ud over en høj mængde protein, indeholder Sweet Berries  også mineraler og vitaminer. Pulveret er lavet til at understøtte en aktiv livsstil så som undertegnedes, og den er ideel som tilskud da den indeholder 12 gr protein pr. 30 gr. hvilket er hvad jeg bruger pr. shake.

Jeg har blendet isterninger, bær, pulver, halv dl rismælk og så satte jeg det i fryseren. Jeg tog det ud en 2o min. før indtagelse, så det ikke er for hårdt at stikke i :-)

Det smager i øvrigt af sommer, hvilket er ret tiltrængt for tiden!

Sweet Berries er uden tilsætningsfarver, men har stadig en flot, lilla farve. Desuden er der ikke tilsat animalske produkter.

img_1948

img_1956

img_4211
Se mere her

unnamed-1unnamed-1

unnamed

unnamed

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det en realitet