DERFOR!!!

Verdens bedste fatburners – for real

Jeg har trofast brugt disse siden 2012 da en af mine trænere anbefalede dem. Jeg var så presset inden jeg skulle stille op i en fitnesskonkurrence, at jeg havde brug for ekstra energi til at forbrænde og virkelig få trænet til max rep.

Jeg har haft dem i skabet lige siden, og guderne skal vide, jeg har brugt mange penge på dem. Jeg har anbefalet dem her, flere gange og desværre er det sådan at man ikke kan købe dem i DK da koffein indholdet er for højt – i forhold til det tilladte i DK. Hvilket er åndssvagt, hvis du spørger mig. Så jeg køber dem lovligt på Amazon og da de ikke er ulovlige at købe, kun at sælge er det skam noget jeg har tænkt mig at fortsætte med.

isbanner9

 

Jeg skal da blankt indrømme, at jeg uden kvaler også lige napper to, når jeg skal gøre rent eller har svært ved at komme op om morgenen. De er simpelthen så effektive.
Når jeg træner, tager jeg dem lidt før, og så får stairmasteren lige nogle ekstra hug :)
Det er jo trods alt bedre at tage de der 20 min. ekstra hvis man kan, og med fatburners – så kan man. Maria, som jeg træner med, øgede med det samme vægten på benpres, samt tog sig selv at undvære pauser på stairmasteren den time hun stod. Man sveder og kæmper mere end man gør normalt hvilket er et plus når man gerne vil forbrænde.
Det gode er, de giver ikke de typiske bivirkninger. Ingen rysten eller ubehag. Bare lidt mere tempo og energi. Man skal nok starte med at tage en og så bygge op, men som jeg oplever det, er der ingen bivirkninger. Der findes flere varianter, men de grønne med orange skrift er mine favoritter og er langt, langt bedre end de svage man kan købe her i DK. Jeg har besluttet at oprette affiliate på amazon.co.uk fordi jeg anbefaler dem til så mange, at nu vil jeg også tjene på det Det er vel fair nok, ikke? :)

Klik her for at få Grenades og her kan du også få sendt dem direkte til Danmark, det er nemlig ikke alle der leverer. Ordren sendes fra UK:

 

Safety Warning
WARNING: Not for use by individuals under the age of 18. Consult a physician or healthcare professional before using this product if you have any medical concerns / allergies. Do not use if you are pregnant or lactating. Do not consume this product if you suffer from high blood pressure or are using any other prescribed medication. DO NOT consume more than 2 capsules at a time. Avoid consuming this product less than 6 hours prior to sleeping. Reduce or discontinue using this product if you feel unwell after consuming and seek medical advice. Do not consume this product in conjunction with any other product containing caffeine or other stimulants. This food supplement should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed 4 capsules per day. This product is intended for use by adults. The packaging and product container may be attractive to young children but it should not be used by them in play. Risk of choking due to the presence of small parts.
Note for Tested Athletes: Please consult your specific federation before use.

2 kommentarer

 • Susan

  Hej Kira oh jeg vil så gerne bruge de fat burners som du anbefaler. men min kæreste er total imod. da han mener de er fyld med kemikalier og andet møg. Jeg har taget ca.20 på over en periode på 2 år. pga. sertrelin mod depression og ptsd. er bekymret for om han har ret. især når jeg får er på de andre piller om det er en farlig kombination og om der er en grund til de ikke er lovlige i Danmark. ville jo nødig stille træskoene i et forsøg på at tabe mig, men mangler virkelig den ekstra energi til at give den fuld gas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Hej Susan!
   Der står på, hvad der er i. Det eneste der adskiller dem fra danske fatburners er, at der er mere koffein i. De er gode til at give mere energi så man får mere ud af sin træning og på den måde forbrænder mere.
   Jeg har brugt dem i fire år, uden problemer, de sælges OGSÅ i DK bare med mindre koffein :)
   Husk det er kosten og træningen der skal køres i stilling først og fremmest. Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR!!!