Anmeldelse: Restaurant Kliché

Verdens bedste cardio ligger i London

PicMonkey Collage

Så var jeg lige i London. En weekend med venindebesøg og ualmindelig shopping.

Ud over træning og snakke snakketøjet af led, stod den på shopping, dining og…shopping!
Det er verdens bedste cardio, hvertfald når jeg shopper. Det går dælme stærkt for jeg ved for det meste hvad jeg vil have. Det, kombineret med at slæbe på alle poserne, som senere udviklede sig til en kuffert, er god motion.

Pssst! Kost og træningsforvirret? Deltag i vores kursus her

Det eneste jeg købte var mad og ting til at lave mad med, i, på. Anderledes? Måske, men når nu jeg ikke kan flytte Whole Foods hertil, må jeg tage til Whole Foods. Som i øvrigt er en kæde fra USA. Mit favorit supermarked af dem alle.
Måske kan du lade dig inspirere :).

IMG_7872  IMG_7875 IMG_7876 IMG_7877

Essenser med kokos, karamel, kaffe, jordbær, vanilie

IMG_7881  Lidt sukker til skyr-isen ;). Beetroot er perfekt til både grøntsagsjuice og madretter. Arrow root er til low carb desserter. IMG_7879 IMG_7878 IMG_7883Skal du til London, besøg Waitrose, Sainsbury´s, Marks and Spencer, Whole Foods for at finde items til madlavning og ingredienser du kan få stor glæde af, hvis du gerne vil tilføje smag til din slanke linje.

Der skal være plads til at stille sin sukkertrang, og jeg elsker en kop varm kakao. Jeg har købt min kakao i Whittards, det er ren vane at gå derind. Det sker hver gang jeg er afsted, og jeg river ned af hylderne, for jeg kan jo ikke vælge een fra, vel?!

Vi var også på MASH. Se billederne her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Restaurant Kliché