Den perfekte partner

Tænk jeg vandt uden snyd

IMG_1685

Indlægget indeholder reklamelinks, som er markeret med *

Toppen af Cosmique Ridge.

Turen til Mont Blanc og Chamonix for Børneulykkesfonden er for længst slut. Jeg fik tallene for indsamlingen forleden på mail, og det ser rigtig godt ud. Vi har 18 mennesker samlet 358.685 ind via Climb for Charity.

Det synes jeg er da ret godt, når det kun er andet år velgørenhedsprojektet kører. Pengene er blevet doneret, sponsoreret og auktioneret ind fra alle mulige virksomheder og privatpersoner.
Det er virkelig win – win. Jeg har fået endnu en uforglemmelig tur, og er sikker på, mange af de andre også har, og BUF har penge til i denne omgang, at hjælpe langtidssyge børn på hospitalerne.

Jeg regner med, at jeg tager afsted næste år igen, men ved ikke endnu om det er mere som en personlig tur eller med henblik på indsamling for BUF og CFC.

Nu er det sådan, at jeg sjældent vinder noget som helst med mindre det indebærer snyd, så jeg er alligevel lidt stolt over at vores hold Team Summit uden nogle former for snyd “vandt” med en pulje på 128.470 kr. og dermed var dem med den største indsamling ud af totalbeløbet.
Jeg kan blandt andet personligt takke både Martin Thorborg og connery.dk for deres indsats.

Jeg har for andet år i træk lavet en auktion på odendo.dk med Martin Thorborg  for BUF som igen indbragte et fint beløb og så har connery.dk sponsoreret mine højdemeter.

Det er selvfølgelig vigtigt at pointere at alle os der var afsted i virkeligheden var et stort team der støttede den samme sag, og vi har været fælles om projektet overordnet set. Der var ingen der var i konkurrence med hinanden, tværtimod støttede vi op om hinanden på kryds og tværs, og sådan skal det også være.

Jeg havde faktisk helt glemt at der var lavet en lille uskyldig konkurrence og at et af de andre hold i den anledning skal lave middag til os. Det sidder jeg og venter med længsel på. Mad kan man jo altid glædes over :)

*Sjov teambuilding på Bakken

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte partner