Pallemøbler: Få lækre, lækre hynder til - mange farver

Til yoga uden trusser: Dumt!

img_7471

screenshot-2017-06-23-00-04-57Taget på fersk gerning…

screenshot-2017-06-23-00-05-13Bemærk, rumpen bliver nede :D – læs længere nede, hvorfor

screenshot-2017-06-23-00-06-13Endelig en stående øvelse

Kick off til Fitness Worlds Yoga uge i forbindelse med International Yoga Day 21. juni og jeg var selvfølgelig inviteret i al min pragt :)
Her skulle jeg opleve hatha yoga i speedform, da vi både skulle nå et i øvrigt fantastisk interessant foredrag af Susanne Lidang (forfatter til Vild med yoga og Yoga for løbere og luntere), og vi skulle introduceres til Fitness Worlds yoga uge. Et event du stadig kan nå at deltage i, hvis du har lyst til en weekend i rolighedens tegn og er både for erfarne og begyndere. Læs mere om det her:
Kom til yoga week i Fitness World  

Jeg er ret ny i det her yoga univers og har aldrig lavet solhilsen før, eller en trebenet, tissende hund. Men som det spontane hippie yngel fra Thy lejren jeg er, kastede jeg mig da ud i det, som var det ingenting.

Jeg har før sagt ja til Zumba, hvilket var traumatiserende for mig, så jeg følte mig meget vovet. Jeg synes man skal prøve nye ting, også selvom det potentielt kan traumatisere en for en stund.
Yoga lyder så holistisk, så selvfølgelig kan det ikke gå galt med sådan en time.

 

Jeg siger det ligeud: jeg er desværre ikke så god til altid at huske mine trusser. Faktisk aldrig. Det er nok ret meget med vilje!
Jeg synes trusser er underlige og dumme og irriterende det meste af tiden.  (Her må feminister gerne blive siddende og holde munden HELT lukket.)
Der er bare tidspunkter, hvor trusser ville være aldeles passende. Blandt andet til yoga, hvor mange øvelserne kræver man står med sin bum-bum i vejret.

Nå, men jeg ankommer og bliver straks vist til en måtte forrest. Det er her, man kan se læreren rigtig godt, det er en god start. Men også der, hvor alle kan se, man kejler rundt. Regel nummer 1:
Stil dig aldrig forrest på hold. Sådan generelt, med mindre du er blind. Eller døv.

Læreren der nu er kommet, Marie Meldgaard Andreassen begiver sig nu ud i en lind strøm, af hatha yoga øvelser og det fine bloggerhold jeg er på, hopper med på legen, som de gode studenter de er. Nogle har prøvet det før, andre ikke. Jeg har allerede luret, at jeg kommer til at springe nogle af øvelserne over grundet de “glemte” trusser. Jeg skal da ikke nyde noget af, at stå der og strutte som en trebenet tissende hund i nærmest gennemsigtige bukser. Hvis jeg ville det, havde jeg da bare slet ikke haft bukser på. End of story. Men det er jo min helt egen fejl.
Den gode Marie er meget dedikeret! Som en træner bør gøre, vimser hun fint rundt og retter os til. Hun kommer til mig under min solhilsen, og siger bestemt og venligt: Mere afstand mellem fødderne. Jeg kvitterer med et forsigtigt men bestemt “nej”. Marie er ikke sådan at bide skeer med. Hun insisterer selvfølgelig på at udføre sit job til UG og derfor igen: Du skal have mere afstand mellem fødderne nu med lidt højere stemme, og da hun tror jeg ikke har forstået det, vil hun naturligvis hjælpe mig blidt på vej med fysisk at  at skubbe mine fødderne fra hinanden. Jeg har på nuværende tidspunkt, naglet mine fødder hårdt til jorden med luft og muskler! Jeg skal bare ikke have de ben fra hinanden og Marie kan glemme det!
Hun synes sikkert at jeg er fucking tungnem og hun trækker sig ikke. Den solhilsen skal på plads, før hun går igen. Ihhh, det her føles som en evighed!

Det ender med, at jeg træder ud af den helt forkerte, stive solhilsen med fødderne al for tæt, ja HELT samlet, og forklarer hende i det meget stille rum at jeg altså ikke har trusser på!
Hun fniser  og udbryder NÅRRRRH okay, og jeg føler en form for skam – og lettelse. GODT, så kan jeg da få lov til at fortsætte min solhilsen! Forkert og helt siv, men alligevel! Ps.: Marie er meget sød. 

Alt i alt, synes jeg det var ret sjovt og lærerigt. Øvelserne er jo fantastiske strækøvelser, og jeg kan sagtens se mig selv lave yoga igen, dog ikke mere end 10-15 minutter, mere tror jeg ikke jeg er klar til ad gangen. Men som Susanne også var inde på, så er det jo noget man man lave mens man venter på at kaffen er klar. Yoga åbner op for vejrtrækningsmusklen (som er noget jeg har talt en del om før, er utrolig vigtigt) giver fleksibel  og mere mobil krop. Yoga kan laves alle steder og i kortere og længere sessions. Jeg vil rigtig lave et andet indlæg om hvorfor yoga er godt, men kort fortalt, her kan du blandt andet læse om, hvorfor yoga er godt for løbere.

yoga-week_fitness-world_nyhed_1150x350

  • Kom ned i centerets bemandingstid og få registreret din ven, se centrets åbningstider her
  • Gå ind under Holdbooking
  • Vælg hold eller events
  • Sorter f.eks. efter hold, center, dag eller tidspunkt
  • Find dit ønskede hold og klik på book (du er nu tilmeldt holdet)

Yoga er for alle og derfor inviterer vi jer allesammen til Yoga Week i Fitness World, også jer som ikke er medlemmer. Så kom og vær med i uge 25 fra mandag d. 19. t.o.m. mandag d. 26. juni hvor alle kan prøve yoga gratis. Er du ikke allerede medlem af Fitness World og har lyst til at forsætte din træning, så giver vi dig gratis oprettelse i perioden (gælder t.o.m. d. 10. juli).

Husk på, at dig og dine venner skal booke en plads på vores yogahold. Dette gøres via app’en eller på vores hjemmeside.
img_7518
 (Helse) Mathilde var en af de kloge, der satte sig bagerst, men hun havde også tømmermænd
Moralen her er,  dyrk yoga men husk dine trusser!

Namaste (med tryk på det é et) 

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pallemøbler: Få lækre, lækre hynder til - mange farver