Summer Slimdown!

Sådan smider du væske i kroppen

Screen Shot 2015-07-09 at 12.26.17 PM

Der findes ingen mirakelkure her. Desværre. Men der findes tips og tricks du måske ikke selv var klar over kan sætte ind overfor væsketømning.
Hvad du tror er fedt, kan i virkeligheden være væske. Hvis du føler dig tyk på maven og synes det blævre, vil jeg gerne sætte mine penge på at du har væske i kroppen.
Det skal siges, at det er en ganske naturlig mekanisme for kroppen at holde på væsken. Meget lang forklaring. Ved ikke om I vil have den?

Er det irriterende? JA!
Jeg er blevet nevet til nogle gange af mine trænere fordi de skulle se om det var fedt eller væske jeg have i kroppen. Måske ville de teste om jeg havde snydt for sukker binder som bekendt væske :D.
Du kan se det ved at trække ud i huden. Er den blævret og rører på sig når du giver slip, er det med stor sandsynlighed væske.
Slipper du og trækker huden sig hurtigt tilbage uden blævren og dansende bevægelser? Fedt.
Det ses bedst på maven, det kan være svært at trække ud i huden på armene.
Men det vil hverfald være en god indikation af, at du har væskeophobninger.
Hvordan slipper man af med det?

Drik the, sort kaffe (jep), drik masser af vand 3-4 liter om dagen, gå i sauna og sved, lig i solen og sved hvis du kan og husk at spise dine fibre (nogle indtager HUSK hvis ikke de kan få nok gennem kosten).

Der er nogle tips her til ovennævnte:
– Pas på med din salt balance. Den skal være tip top når du drikker så meget vand. Du skal ikke have dit salt fra junk food men fra din almindelige mad hvor salt er en naturlig del af madens indhold. Pas på med at oversalte alt for salt binder væske! For lidt salt derimod kan give forgiftning hvis man også drikker meget vand. Ja, det er en balance, men det kan lade sig gøre.

Med hensyn til junk food. Din væske bliver i kroppen hvis du ikke spiser og træner fornuftigt. Det siger nærmest sig selv. Så hvis du beklager dig over væske i kroppen alt imens du spiser junk med salt og sukker, så vil ovennævnte tricks være mere eller mindre nyttesløse.
Spis vitaminer så din krop er balance. Magnesium, multivitaminer, etc. Især hvis du drikker meget vand.
Personligt drikker jeg 3-4 liter om dagen. Det har jeg gjort i flere år. Jeg spiser så også sundt og har det faktisk bedre når jeg drikker så meget. Min hud er pænere, min krop letttere og jeg føler mig renset igennem. Der er masser der vil postulere at dette er farligt.

Har du menstruation? Det kan øge vægten i væske. Jeg oplever op til tre kilo!
Spiser du mindre end 1200 kcal om dagen? Det kan holde på væsken.
Overtræner du? Det holder også på væsken.

Som nævnt længere oppe: Det kan resultere i vandforgiftning. Så hold salt balance i orden, få dine kosttilskud samt spis sund og varieret mad!
Til sidst skal det siges: Jeg kan ikke anbefale at man drikker al slags the. Det skal være padderokke, mælkebøtte the eller noget helt andet der er lækkert og rent. IKKE de the der er en blanding. Chai the og den slags man får i supermarkeder og cafeer hvor det er the lavet på pulver. Det kan godt være det smager godt, men det er en kaloriebombe uden lige.

Her til sidst: Gå efter LOW SODIUM. Eks. soya sauce.

Sådan. Dagens tip.
Husk du kan vinde for 1000,- produkter på min fitness side her.
Bestil din kostplan nu – os@dkira.com, eller skriv for at høre mere.

5 kommentarer

 • Heidi

  Hej Kira. Hvordan kan man få væske i kroppen af at spise for lidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • josephine

  hvor lang tid tager det at smide væske? kan man gøre det på en dag, hvis man vil være lidt lettere til en fest om aftenen eller næste dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kira,

  Det er første gang, jeg besøger din blog! Jeg er ikke en typisk blog-læser, men dit indlæg her falder i god jord :-)

  Det er nogle gode tips du giver. Det er bare også vigtigt at huske på, at man ikke går fra 0% til 100%
  Min erfaring er, at man skal starte stille og roligt ud.

  Jeg glæder mig til at læse mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Kira! Interessant indlæg. Jeg studser blot over, hvorfor lavt kalorieindtag og overtræning binder væske?
  Kh Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kira

   Kortisol. Begge dele stress faktorer for kroppen og det holder på væsken.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Slimdown!