Fitness-tendenser: Jeg slår mig løs!

The big six: Træn hele kroppen med disse øvelser

bent-over-row

  • Squats
  • Dødløft
  • Bænk pres
  • Overhead/military press
  • Chin-ups/pull-ups
  • Barbell rows

 

 

Vil du have en god, stram numse + det løse?
Progressiv overbelastning skubber kroppen til at bryde plateauer i stedet for at tilpasse sig den samme træning. Når du løfter tunge vægte, nedbryder du muskelfibre. For at reparere, genopbygge og bygge flere muskler, bør du få nok mad, hvile imellem træningspas og søvn. (Jeg foretrækker selv tre – fire dages træning, een dag fri) Med øget muskelmasse, vil du være i stand til at løfte tungere eller være i stand til at lave flere gentagelser. For at gøre fremskridt i styrke, hypertrofi, eller udholdenhed, skal du med tiden øge din vægt, reps, sæt, volumen eller intensitet.

For eksempel, når du har nået dit personlige max antal gentagelser, som du kan udføre i en øvelse, bør du øge vægten, indtil et ny max kan udføres.

Træning behøver ikke at være kompliceret. Det man dog skal tage i betragtning her, er at øvelserne øverst kræver god, god teknik. Dels for at undgå skader, men også for at opnå de bedste resultater. Har du det på plads, har du et godt helkropsprogram. Man kan man vælge at tilføje øvelser med tiden, hvis det er det man ønsker, samt implementere en planke.

Jeg har stor glæde af dem alle, ud over squats. Jeg holder mig fra traditionelle squats, af den simple årsag, at jeg ikke ønsker at vække en medfødt fejl i min højre hofte.

Jeg kan bookes til personlig træning/forløb/vægttabsplan her: os@dkira.com

Vi taler ikke så meget, vi arbejder meget målrettet, og jeg er flasket op med, at teknik er vigtigt – det har jeg taget med mig.

Hvis du booker timer nu, kan du tage med os alle til privatundervisning i TRX den 26. februar, som er en gave fra mig til mine klienter.

Ps.: Husk også på, at diæt/kost er helt og aldeles afgørende for, om du får de resultater du vil have, på trods af, at din teknik og progression er på plads.

1 kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness-tendenser: Jeg slår mig løs!