Vind: Smukke plakater til hjemmet eller kontoret

Faldt i poolen

IMG_7048

I søndags var jeg lige forbi en god ven I Hellerup som jeg har kendt i en del år, og som jeg blev præsenteret for, da jeg skulle skyde nogle billeder (jeg arbejde som freelance fotograf på et tidspunkt) af en pige, der skulle bruge billederne til promo af sin musik. Billederne skød jeg i hans indendørs pool og ellers oven på en af hans 20 meget, meget dyre biler. {Det er i øvrigt med vilje at jeg ikke nævner hans navn}.
Som sagt I søndags, afholdte han et af sine mange arrangementer, hvor der kommer en række musikere og lufter deres musik. Det er ofte meget talentfulde musikere og man kan tage en cd med hjem med alle numrene på når man går. Der er mad og drikke og ellers en god og afslappet stemning. Et ganske fint sted at netværke – jeg vil tro, der var omkring 200 mennesker.

Min assistent Christina og jeg, stod i orangeriet hvor der var sat en bar op og det er også her, man finder den indendørs pool. Vi minglede lidt inden showcasen gik i gang og fik lidt at drikke.
Alt imens vi stod og talte indbyrdes, lød der et plop. Vi vender os om, og i poolen ser vi en helt igennem plaskvåd kvinde, der havde ramt bunden af poolen med sin telefon i den ene hånd og sin taske i den anden. Der kom ikke en lyd fra hende før hun faldt i, hvilket undrede mig. De fleste ville ha skreget eller råbt i sekunderne før, vil jeg mene.
Det hele foregik sådan ret hurtigt og før vi nåede at reagere, var en høj mand i gang med at fiske hende ud af poolen. Når jeg siger fiske, så sådan det faktisk lidt sådan ud. Hun blev hejst ud og op og sat på kanten. Hun så helt ærlig ret utilfreds ud med god ret, alt imens hun fik møvet/mavet sig over til slush ice maskinen, hvorefter hun hældte alle sine ejendele ud på gulvet og desperat prøvede at få tørret dem af, med ja, sin våde bluse, tror jeg.
Jeg fandt et håndklæde til hende, og så fandt jeg frem til en der kunne låne hende noget tøj. Jeg fornemmer lidt, det var “the walk of shame” at gå gennem et lokale fuld af mennesker, sjask våd og med et håndklæde om sig. Altså, man må jo ikke grine vel? Jeg grinte slet, slet ikke. Kun lidt :)
Senere fik jeg opklaret hvorfor hun røg i. Hun var gået ud i den. Hun troede der var gulv der hvor hun gik og havde altså ikke opdaget at gulvet fortsatte i flydende form.

Efter dette lille fine “optrin” var der afgang til kælderen hvor der var sat en scene op blandt de mange biler til at showcase de mange sangere. I kan i øvrigt se mere her.

IMG_7115

IMG_7119

image_00024

IMG_7093

IMG_7066

IMG_7068

image_00014

IMG_7084

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind: Smukke plakater til hjemmet eller kontoret