Min fødselsdagsgave til mig selv: Ny bil

Wroooom!!!! Valget faldt på…

bil

Jeg har valgt en BMW X5 3,0 xDrive30d aut. 5d.
Den er ret dyr i selvrisiko, men trøster mig med, at den beeeeper hver gang jeg nærmer mig postkassen, et træ eller lignende. Jeg er skide dygtig til at køre bil, så længe det bare går ligeud. Ellers er det godt, at Opi og jeg, er beriget med en god mand.
Driving Miss Daisy, hører du Dan? :)
Hvad synes I om den? Der ligger et galleri af den lige her
Se mit tidligere indlæg om valg af bil her. Så har jeg vist også fejret min fødselsdag, hva.

Desktop1

6 kommentarer

 • Stort tillykke med den Kira.. Den er for blæret.. God stil:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hmm. Den ser jo lækker ud. Havde egentlig tænkt at du var typen som gik lidt op i at være miljøvenlig nu når du er så glad for fx dyr. Ved ikk hvorfor det skal hænge sammen inde i mit hoved.

  Det er lidt ærgerligt når man har råd til så dyr en bil at man ikk gør lidt for miljøet måske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Hej Lotte,
   Vil du ikke lige vise mig konkret hvad der gør den SÅ IKKE miljøvenlig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

   Ellers vil jeg gerne hjælpe dig :)
   Grundlaget for BMW Groups succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger. Derfor er miljømæssig og social bæredygtighed i hele værdikæden, omfattende produktansvar og et klart fokus på ressourcebevarelse, en integreret del af koncernens strategi. Som følge af indsatsen på dette område er BMW Group de seneste otte år i træk blevet kåret til verdens mest bæredygtige bilproducent i de såkaldte Dow Jones Sustainability Indexes.

   http://www.bmwgroup.com
   Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Yeeeeaaah! Hold kæft hvor er den sej. fedt du valgte den i stedet for den anden business-morfar slæde :D (sorry benz lovers)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Tillykke med bilen :) selvom det ikke er en Mercedes :D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdagsgave til mig selv: Ny bil