skift din skinnende lak ud med den matte

how the hell did this happen??

Åhh, jeg ved det godt :-( Jeg er svag! Min hund i min seng. Det var bare ikke meningen! Jeg var så konsekvent i starten.

Jeg har lært hende at ligge på et frimærke, men om morgenen går der Sankt Bernhards hund i den, og så rejser hun sig op, tramper rundt, ryster sit store hoved, snuser mig i fjæset og alt muligt andet. Men jeg bliver ikke sur, for jeg elsker hende. ?

7 kommentarer

  • Vores seng rummer omkring 180 kg af fordelingen 40/60/80 Og nej det er desværre ikke mig der vejer 40 :-) Det er vores kære labrador som ligger i midten lige indtil det bliver for varmt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

    Heidi, æv. Ja, man bliver altså lidt afhængig af de fodvarmere med store øjne :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vores vaps på 15 kg har også altid ligge i vores seng. Men hun har desværre fået konstateret hustøvmide allergi. Hvilket betyder at sengen er no go. Jeg savner det så meget..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • dkira

    Det ER skide hyggeligt, ingen tvivl om det. Og da alle kommer godt ud af det med hinanden her, så er det jo bare lidt mere fornøjeligt. Enig med hundehår. Derfor må hunden ikke være i stole og sofa. Sengen har jeg anbragt et tæppe på, så er vi ude over det problem. Ved ikke hvad en vis mand vil mene om det på længere sigt, men oh well!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

    Det er altså heller ikke fair, at kattene må være i sengen, hvis hunden ikke må. ;-)
    Jeg var selv meget konsekvent i starten med, at hunden ikke måtte være i sofaen og sengen. Men det varede ikke længe, før jeg overgav mig.
    En eller anden skal jo snorke én i hovedet ;-)
    Hundehårene kunne dog godt undværes, men man kan jo ikke få det hele.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ligemeget hvad de siger i starten skal de nok få sneget sig op i sengen på e eller andet tidspunkt :) -og så er de altså også dejlige at vågne op med :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

skift din skinnende lak ud med den matte