Workout: En hel videokanal til dig der søger inspiration

Rodehoved! En personlig beretning

AR-308209995

Så skulle det så også frem. #nofilter.
Jeg er i den situation, at jeg som en kreativ type gerne vil beskæftige med med netop det: Det kreative og udadvendte. Ikke med penge. Det er så kedeligt.
Jeg elsker at bruge dem, også på andre.
Når det er sagt: Jeg har altid været en spareskinke. Tager ikke lån ud over det jeg har i banken, hvilket er et huslån og en mindre kassekredit som er fra mange år tilbage.

Tingene skal betales kontant efter min mening. Jeg har heller ikke lån i forbindelse med min virksomhed.

Jeg har med tiden mistet interessen helt og aldeles for alt hvad netbank indebærer. Nej vent! Interessen har aldrig været der, hvilket har resulteret i, at jeg slet ikke er fulgt med tidens trend. Jeg vil tale med min bankmand! Hader det der digitale bank-pjat.
Det var et stort skridt men jeg har lige fået MobilePay. Yes! Lige nu. Flot, ikke? Pisse genialt!

Ude af stand til at finde en vej omkring min manglende lyst til at beskæftige mig med at få sat system i tingene og få luet ud i ligegyldige udgifter for alvor, tog jeg kontakt til Anita fra ABC Økonomi. Vi gennemgik det hele sammen, fik slettet unødvendige udgifter som banken udskrev hver måned og år, igen noget jeg ikke havde sat mig ind i, sat en stopper for posteringer jeg havde glemt alt om og effektiviseret min næsten daglige gang i netbank. Mindst tre gange om ugen, om ikke andet.
Desuden har vi lagt et budget, og det så jo straks anderledes ud, da jeg kunne se, at jeg alene ved at rydde op i netbank, ringe til forsikringer og teleselskab for at kigge på deres tilbud og flytte el-selskab sparede over 2000,- om måneden. Det er jo så nogle penge jeg ikke har savnet tilsynladende. Hurra for det, men det er jo også en slags penge for de fleste mennesker.

Jeg synes stadig ikke det bank – halløj er spændende, men jeg er blevet bedre. Også til at tømme postkassen og tage posten med IND fra bilen. Min hjerne har glemt det, fra det øjeblik jeg har lagt det på sædet. Dagen efter, når jeg er kørt, røg det i handskerummet – og bliver liggende! Det hele er blevet bedre og jeg kan med ro i stemme sige at jeg bruger tiden på det nu, hvilket jeg ikke gjorde før.
Ps.: Anita er betalt hjem alene i de besparelser jeg har lavet, så det kan svare sig, kan jeg konstatere.

Læs også: Få nedsat eller eftergivet din gæld – Søg gældssanering

Se vores indslag her:
Kira og Anita i Lokalavisen
Og nu tilbage til det jeg synes er sjovt: Alt mulig andet!

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout: En hel videokanal til dig der søger inspiration