Hovedløst vægttab

Rygtræning

Screen Shot 2014-10-10 at 5.35.29 PM

Hvis jeg skal give et bud på det jeg elsker at træne, så er det ryg. Det får dem jeg træner så også glæden af :)
En veltrænet ryg giver en flot holdning og det kan være med til at løfte jer af jer, der sidder meget ned. Med ryggen foldet fremad. En stærk ryg giver selvsagt også mindre rygproblemer såfremt den trænes rigtigt.
Her er lige en lille video af min klient Christinas ryg, den har været under kærlig behandling:

INSTAGRAM – KLIK HER FOR AT SE VIDEOEN.

Book din egen træning  – klik her

5 kommentarer

  • Lykke

    Hej Kira. Jeg følger din blog indimellem for at se hvordan det går med med din væskeproblemer, da jeg døjer med det samme. Jeg tager altid flere kg på op til min menstruation, men det kan også være i alle mulige andre sammenhænge. Væske hænger jo ofte sammen med noget hormonelt, så jeg er selv begyndt at tænke over, om det mon er noget PCO eller noget, men jeg er ikke kommet så langt med det endnu. Men anyways, så læste jeg at du fik furosemid fra spanien. Jeg læste lidt om det, og det ligner at vi også har furosemid herhjemme på 20mg og 40mg gennem forskellige mærker, som dog alle er receptpligtige. De er også relativt billige i omegnen af 35-45 kr. Jeg har linket til dem. Jeg skal snart til lægen og spørge om jeg ikke kan få en recept på dem. Men min kommentar handlede såmænd bare om, at jeg ville fortælle at der er en mulighed for, at du måske også ka få dem i dk, så du slipper for besværet :)
    kh
    Lykke

    http://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/4004

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fitness Kira

      Hejsa!
      Jeg har haft to læger nu, der IKKE vil give mig dem. Jeg ved ikke hvorfor, så nu har jeg fået en ration til fra Spanien. De er meget hysteriske omkring det, formoder jeg, er grunden. Men jeg føler det er ret ubegrundet, så længe de gives til en ellers und og rask person :)
      Jeg har fået lavet alle prøver og i følge læge og gynækolog, fejler jeg ikke noget. Go figure!
      God ide at få det undersøgt, kan anbefales.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lykke

      sikke noget lort de er så karry med det, når det nu er det der virker! én ting er selvfølgelig det forfængelige i at rende rundt med flere kg ekstra i væske, men det værste er de ømme led og den tunge fornemmelse i kroppen der ikke er til at arbejde med.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi elsker stærke rygmuskler! Og Christina er jo for sej :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hovedløst vægttab