Det lavede jeg fredag den 13. - hvad med dig?

Lille hemmelighed

Og så alligevel ikke, for han offentliggjorde det på hans egen Facebook side i går. Jeg er Bryan Rice´s personlige træner. Ikke for sjov. Han skal trænes fordi han har noget vigtigt han skal om nogle måneder, hvor det kræver at han står…perfekt.

Det er så der at jeg kommer jeg ind i billedet, og det er jeg virkelig så glad for. Her får jeg virkelig mulighed for at vise mit potentiale.

Jeg regner med at hans udvikling vil blive fulgt sporadisk her, altså på bloggen. Vi skal bare rigtigt i gang og det sker i løbet af næste uge, hvor vi måler fedt, kropsmål og ser hvad vægten siger. Derudover, får Brian sit styrketræningsprogram. Når han træner med mig, træner vi nogenlunde efter programmet, jeg ændrer det lidt, bare for at holde ham motiveret.

Brian og jeg kender hinanden godt, og han ved at mit temperament passer til hans. Jeg råber ikke, jeg jager ikke, jeg presser ham…i nogenlunde stilhed. Det passer ikke til alle, det passer til ham. Han bliver presset, men det er med små, lette pointers. Sådan gør jeg. Ja, han tager to mere end han kan, og det er dem der giver. Det ved vi. Alle.

Watch!

Kh. Kira

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lavede jeg fredag den 13. - hvad med dig?