Slammer!

Godt nyt: Jeg åbner op for abonnement på kostplan + forløb

IMG_0803

Når man går fra at spise usundt og ustruktureret, kan det tage 3-6 måneder før de vaner er brudt. Det er alligevel så fantastisk at tabe sig, men hvad med når vi slipper hinanden? Den usikkerhed der er forbundet med det, samt følelsen af at skulle nå at tabe sig på tre måneder mens jeg er til rådighed, er ikke altid en lige let tilgang til vægttab og mest af alt ændring af mønstre. For det er sådan set for resten af livet man skal vide hvad man  bør putte i munden og også tænke over hvor meget. Det er først rigtig fedt når det ligger på ryggraden og den dag kommer, hvis blot man finder sin måde at omgås de daglige rutiner på. Det kræver også at man går igennem det for at komme ud af det. Det kan kræve hjælp fra en coach der kan dyppe længere ned i, hvorfor følelserne styrer slagets gang, så det også kan blive ændret på. Det kan jo sagtens kombineres.
Derfor tilbyder jeg fra 1. november en abonnementsløsning.

Du kan læse mere om dette under PRISER i menuen meget snart. Jeg kan allerede nu afsløre, at prisen er 500,- om måneden og jeg er DIN for altid. Well, forhåbentlig ikke, men så længe du kan bruge mig og jeg kan hjælpe dig.

Ingen kommentarer endnu

Jeg vil gerne høre din mening eller hvis du har gode tips og tricks.

Jeg vil høre din mening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slammer!